Hagvoll Gård

Jersey-kyr i vintersol.

Utsikt fra meieriet inn i melkestallen. Ragnhild blid og fornøyd med Jersey kalv. Corgien Jessi koser seg med en melkeskvett.

Fra opplevelsen Kunnskap og Melking. Her skal de hente kyra inn fra beite til melking.

Ragnhild viser frem melketanken under opplevelsen Kunnskap og melking.   Fotograf: Frode Werner

Ann Helen og Ragnhild foran gårdsbutikken.   Fotograf: Hilde Teie

Alle varene som produseres på Hagvoll Gård.   Fotograf: Hilde Teie

  Fotograf: Hilde Teie

På Hagvoll Gård har Ragnhild Jerseykyr.   Fotograf: Hilde Teie

Fra opplevelsen Kunnskap og Melking. Ragnhild deler ivrig med seg av kunnskapen hun besitter om melkeproduksjon, i et lokal globalt perspektiv.   Fotograf: Tanja Madsen

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Kjølebrøndsveien 134
3766 Sannidal
Telefon 99566234
Lengdegrad 9.27485
Breddegrad 58.886963

I Sannidal utenfor Kragerø ligger Hagvoll gårdsbutikk, en selvbetjent gårdsbutikk. Her selges Hagvoll gårds egne fantastiske og etterspurte meieriprodukter og ferske brune egg fra gårdens frittgående høns. I tillegg et bredt utvalg av matprodukter fra lokale og norske småskala produsenter. Vi har selvbetjent kasse som betalingsløsning. Butikken har åpent alle dager 8-22.

Vi tilbyr også opplevelsen Kunnskap & Melking. Med kyndig guiding og kunnskapsrik

veiledning kan du være med Ragnhild å hente melkekyra på beite og være med på melking. Følg de på sosiale medier for mer info.

Det er Ann Helen og Ragnhild som drifter gårdsbutikk, opplevelser og meieri sammen på slektsgården til Ragnhild. De ble kjent i kulisse arbeidet for Farmen i 2019.

Vinteren 2023 stiftet de AS med en sterk visjon: Å nære folk, fe og jord. Driften har allerede blitt til stor inspirasjon for mange.

Les mer