Ytterbakke gård

Drivere av gården, Edda og Per Jonas Ytterbakke med deres ene datter og kalvene.

Salen, gårdens største soverom med stor dobbeltseng og utsyn til Romsdalseggen.

Langeloftet. Rom med tømmervegger fra 1700-tallet og køyeseng.

Kjøkkenhagen til Edda, hvor gjester kan bli med å plukke grønnsaker til middagen sin.

Solnedgang i kalvehagen, nær gården.

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Isterdalsveien 102
6300 Åndalsnes
Telefon 48105945
Lengdegrad 7.72155
Breddegrad 62.52949

Opplev gårdslivet på Åndalsnes. Moderne komfort møter koselig sjarm, nær Trollstigen, Trollveggen og Romsdalseggen. Her tilbyr vi naturnær overnatting og gårdsopplevelser for hele familien, hele året.

Gårdsopphold med unik atmosfære

Bo i landlige og rolige omgivelser med personlig stil, fine detaljer og pent gjenbrukte gårdsmøbler. Om sommeren beiter kalvene rundt gården og gjester kan kjøpe grønnsaker og blomster fra kjøkkenhagen.

Verter og rom

Gårdsfamilien driver og bor på gården, har små barn, to katter, en kanin og kyr. Vi er opptatt av å skape en varm atmosfære og har fokus på detaljer og komfort. Innimellom tilbyr gårdsfruen ferskt surdeigsbrød eller rabarbrapai til gjestene sine. Gjester kan få bli med på ulike gårdsopplevelser.

Det er 6 rom som deler bad og 4 separate toaletter. I første etasje er det en gårdssuite med eget bad og stue. Et stort, velutstyrt kjøkken for matlaging, inkludert pizzastein, kaffekvern og vaffeljern. Rommene har forskjellige farger og former, alle med nye og komfortable senger. Hunder er velkomne i gårdssuiten.

Utforsk Romsdalen

Gården ligger nær Trollstigen, Trollveggen, Vengetind og andre storslåtte fjell. Romsdalen tilbyr fotturer for alle nivåer, el-sykel turer, SUP-boarding på Istra elva og et koselig bysenter med togstasjon og Norsk Tindesenter.

Les mer