Dalebro Gård

Noen av produktene i utsalget.

Gårdsutsalget er selvbetjent og helårs åpent alle dager 08:00-23:00. Produkter fra Dalebro Gård og lokalmatprodusenter fra Fosen og Trøndelag.

Her ser man noe av feltet med bringebær og solbær. I bakgrunnen kan man se Dalebakken Mølle, ei operativ mølle som har mottak av korn, i hovedsak bygg.. Fremst ser man nyplanting av rips og bakerst skimter jordskokkhekken.

Grønnsaksåkeren. Her kan man høste sine egne grønnsaker eller man kan kjøpe ferdig høstede i utsalget.

Vi har et rikholdig utvalg i utsalget vårt. Produsert av dyktige lokalmatprodusenter på Fosen og i Trøndelag.

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Monica Eide Leirvik
Adresse Karlsengveien 4
7140 OPPHAUG
Telefon +4797721227
Lengdegrad 9.715911
Breddegrad 63.715348

Dalebro Gård ligger på Opphaug i Ørland kommune på fantastiske Fosen Halvøya i Trøndelag. Fosen blir kalt Norge i miniatyr og her på Opphaug, ytterst på Fosen,har vi det flate landskapet med veldig gode landbruksområder. Gården ligger ca 2 km fra Austråttborgen og området vi ligger i har nasjonal status som utvalgt kulturlandskap. Dalebro er i drift med grønnsaker og bærproduksjon, besøks gård, Inn på tunet og et flott nytt selvbetjent gårds utsalg.

Gården eies av Monica og Olav Leirvik. Olav er fjerde generasjon. På gården har det tidligere vært melkeproduksjon men nå satser vi på bær og grønnsaksproduksjon. I tillegg har vi produksjon av korn og høy/gras og vi er godkjent Inn på tunet.

Hjertet på gården er det nye gårdsutsalget hvor man vil finne mange spennende produkter fra lokale produsenter på Fosen men også fra andre steder i Trøndelag. Selvsagt finner man også gårdens egne produkter av bær og grønnsaker både ferske i sesongen og foredlet produkter som saft, syltetøy og geler. Gårdsutsalget er selvbetjent og helårsåpent og åpningstiden er 0800-2300 alle dager.

I bær og grønnsakssesongen har vi også selvplukk og man kan høste sine egne grønnsaker i åkeren og plukke bringebær, solbær og tinnved i bærhagen. Samtidig kan man hilse på alle dyrene på gården. Hester og ponnier, minigriser, høns, ender, påfugler og kaniner i forskjellige varianter.

Noe av det man finner i grønnsaksåkeren er kål i forskjellige varianter, løk, rotvekster, potet, urter og salater. Utenfor gårdsutsalget er det mange forskjellige sorter blomster og ønsker man seg en bukett eller to kan man plukke med seg der, da vi også har selvplukk på blomster. Våre bær og grønnsaker er ikke sprøytet med kjemiske sprøytemidler.

Vi arrangerer innimellom "markeds/familiedager" med bla barneriding og pussing av ponnier, grilling, smaksprøver etc . Dette blir annonsert på Facebook og Instagram så følg oss gjerne der.

Velkommen til Dalebro Gård og vakre Ørland

Les mer