Klostergården, Tautra

Ølsmaking   Fotograf: Soran Photography

  Fotograf: soran photography

  Fotograf: Soran Photography

  Fotograf: Soran Photography

Våre gårdsmatprodukt serveres ved frokosten. Our homemade farmproducts are served at breakfast.

Utstilling hos Galleri Tautra med Gloria Fabel. From Galleri Tautra, artist: Gloria Fabel.

Interiørartikler hos gårdsbutikken. We also sell interior articles at our farmshop.

Et av våre rom i hovedhuset, "Kjøkkenloftet". One of our rooms in the mainhouse; "Kjøkkenloftet" .

Vi samarbeider med Galleri Tautra og gallerist Bente Riseth. Galleriet holder til i samme bygg som gårdsbutikken. We collaborate with Galleri Tautra which shares the same building as our farmshop.

Bondens Marked Spesialitet
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Ståle Harald Anderssen
Adresse Tautra Nordre, Klostergårdsvegen 90
7633 Frosta
Telefon +47 74808533 / +47 91853585
Mobiltelefon 91853585
Lengdegrad 10.623612
Breddegrad 63.583897

Klosterøya i Trondheimsfjorden er kjent for sin historie, vakre natur og sitt rike fugleliv. Like ved ruinene av det gamle cistercienserklosteret fra år 1207 finner du Klostergården som er et egnet sted for gode opplevelser, enten du er på dagstur eller vil nyte noen dager på øya.

Her hos oss finner du spisested, bryggeri, såinnhus/destilleri, overnatting, møterom/selskapslokaler, gårdsbutikk og galleri. Åpningstider for restauranten: Hver helg fra første helg i februar fra kl. 11.00 til kl.18.00, fram mot påske, deretter åpent hver dag med samme tidspunkt til nært jul. Åpningstider for gårdsbutikken: Hver helg fra fra første helg i februar fra kl. 11.00 til 16.00 fram mot påske, deretter åpent hver dag med samme tidspunkt til nært jul. Vi samarbeider med Galleri Tautra ved Bente Riseth som holder til i våre lokaler i samme bygg som gårdsbutikken. Åpningstider: Hver helg fra kl. 11.00-16.00 fram til påske, deretter åpent hver dag med samme tidspunkt fram til 1. september.

Vi dyrker aronia, gresskar, bringebær, epler, peppermynte og rabarbra som vi foredler og lager gårdsmatprodukt av. Vi baserer menyen i restauranten på familieoppskrifter, lokale råvarer samt våre egne produkt. Vi tar imot alle typer arrangement på forespørsel og kan også levere mat til selskap.

Ølsmaking og flerretters ølmiddag med utvalgte kombinasjoner er et populært tilbud for grupper og bedrifter hos oss. Klostergården Håndbryggeri med Jørn som bryggerisjef har høstet en rekke 1.priser i den årlige konkurransen Trøndersk mesterskap i håndverksbrygging.

I sommerhalvåret har vi grønnsaks- og staudeutsalg.

Vår gårdsbutikk er et lite univers for seg selv. Vi spenner vidt, alt fra våre egne gårdsmatprodukt, eget ølutsalg, lokalprodusert mat, kremer og såper fra Mariaklosteret, interiør, bøker, tekstiler, krydderier og mye annet godt for ganen, for å nevne noe. Merker vi fører er blant annet Rice, Ekelund, Muurla (Mummi-produkter), Røros-tweed og Rørospotteriet, Cemo med mer. I tillegg fører vi et stort utvalg av bøker og leker til barn. Her vil du kunne finne noe utenom det vanlige til både familie og venner

Ekte mat

Ekte drikke

Ekte lidenskap

På Klostergården

Les mer