Klostergården, Tautra

Ølsmaking   Fotograf: Soran Photography

  Fotograf: soran photography

  Fotograf: Soran Photography

Bondens Marked
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Ståle Anderssen
Adresse Tautra Nordre, Klostergårdsvegen 90
7633 Frosta
Telefon 74 80 85 33, 91853585
Mobiltelefon 91853585
Lengdegrad 10.623612
Breddegrad 63.583897

Klosterøya i Trondheimsfjorden er kjent for sin historie, vakre natur og sitt rike fugleliv. Like ved ruinene av det gamle cistercienserklosteret fra år 1207 finner du Klostergården. Spisested, bryggeri, destilleri, overnatting og innholdsrikt gårdsutsalg med produkter fra gården og Trøndelagsregionen. Åpent hver dag fra 11-18. Fra påske til nært jul.

Her lever fire generasjoner med hver sine arbeidsoppgaver.  Vi dyrker aronia, gresskar, bringebær, epler, peppermynte og rabarbra som vi foredler og bruker i restauranten. Alle typer arrangement på forespørsel (konferanse, møter, selskap, events, familiebegivenheter o.l.) Nytt kloster ble etablert på øya i 2006. Kirken er åpen og du kan overvære nonnenes tidebønner.

Ølsmaking og flerretters ølmiddag med utvalgte kombinasjoner er et populært tilbud for grupper og bedrifter. Bryggeriet til odelsguten har høstet en rekke 1.priser i den årlige konkurransen Trøndersk mesterskap i håndverksbrygging.

I Gårdsbutikken selges øl fra bryggeriet, aroniaprodukter og gårdsmat fra Klostergården. Ost, spekemat, krydder, sjokolade, honning, drops og brødvarer fra småskalaprodusenter i hele Trøndelag. Kopper, kar og annet stell og gaver finner du også. Vi har såper, kremer og bøker laget av nonnene ved Tautra Mariakloster. Strikka produkter av alle slag; bunader, votter, luer, strømper.

Ekte mat

Ekte drikke

Ekte lidenskap 

På Klostergården


Les mer