Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning

  Fotograf: Arnt Stavne

  Fotograf: Leena Henningsen

  Fotograf: Leena Henningsen

Hotellrommene er lyse, har skrivebord, vannkoker, tv og gratis Wi-Fi. Rommene har bad med dusj og wc. Sengetøy og håndklær er naturligvis lagt på, og frokost er inkludert.   Fotograf: Leena Henningsen

Leilighetene har 1-2 soverom med familekøyer (150 cm bred underkøye/90 cm bred overkøye), bad, enkelt kjøkken, stue, gratis Wi-Fi og felles svalgang/veranda.   Fotograf: Leena Henningsen

Hos oss kommer du til dekket bord til frokost og middag. Hva smaker vel bedre enn et godt og varmt måltid etter endt fjelltur eller en dag på hesteryggen?

  Fotograf: Leena Henningsen

  Fotograf: Leena Henningsen

  Fotograf: Leena Henningsen

Vi har 5 kanoer og 2 båter på Hjerkinndammen, 1,5 km nedenfor Fjellstua. Leien inkluderer kano/båt, årer og flytevester.   Fotograf: Annika Mol

Bransjestandard Hest Hest i Turistnæring
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Kirsti Hjerkind
Adresse Kvitdalsveien 12, Dovrefjell
2661 Hjerkinn
Telefon 94050429
Mobiltelefon 41424555
Lengdegrad 9.578247
Breddegrad 62.221694

Idyllisk trehotell, ridehester, fjell og moskus på samme sted! Vi holder til midt oppe på Dovrefjell, enkelt å nå fra E6 eller med toget på Dovrebanen. Her kan du ri islandshest, gå moskussafari, padle kano eller bare nyte stillheten og utsikten 1000 meter over havet. Vi er som et SMIL - skapt for å deles! Håper du vil dele opplevelsene med oss, velkommen!

Overnatting og mat

Vi har lang tradisjon som vertskap for reisende, og vi har sørget for gode og trivelige opphold for fjellvandrere og besøkende de siste 1200 årene.

En natt eller flere i frisk fjelluft gjør godt! Vi har hotellrom, leiligheter, pilegrimsstue og campinganlegg. Du kan velge opphold med måltider eller selvhushold, alt etter hva du ønsker.


Se fjellet fra hesteryggen

Det å se fjellet fra hesteryggen er en fantastisk opplevelse. Vi arrangerer dagsturer sommer og høst på en stødig flokk islandshester, som tar deg trygt frem i høyfjellet. Vi er de eneste i verden som tilbyr moskussafari på hesteryggen! Er det ikke nok med én dag, arrangerer vi rideferier fra to til seks dager.


Opplevelser du minnes

Gjennom opplevelser alene, eller sammen med venner og familie, skaper du minner som varer. Om det er til fots, på sykkel, på hesteryggen eller i båt – vi har alle muligheter. Og litt til.

Velkommen til det gode liv på fjellet!

Hilsen søskenparet Anne Stine og Martin med familier, 13. og 14. generasjon på Hjerkinn :-)

Les mer