Ersgard

I gapahuk på Ersgard sitt laksevald i Stjørdalselva   Fotograf: Ersgard

Tunet på Ersgard   Fotograf: Ersgard

Svartkjelkaffe ved elvebredden til Stjørdalselva   Fotograf: Ersgard

Vertskapet på Ersgard i Stjørdal   Fotograf: Håvard Kallestad

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Grete Sørebø
Adresse Ersgard sør
7514 Stjørdal
Telefon +47 90187220
Faks ingen
Mobiltelefon +47 90187220
Lengdegrad 11.007468
Breddegrad 63.449689

Ersgard er et unikt utgangspunkt for opplevelser i Trondheim og Trøndelag, kun 5 km fra fly, tog og E6 i Stjørdal. Vi tilbyr en særpreget og trivelige B&B overnatting på vår 250 år gamle gård. Kombiner det gjerne med laksefiske i Stjørdalselva eller et besøk i redesignbutikken All of Irina. Vi har åpent hele året og tar imot gjester både fra bedrifter og privatpersoner til overnatting, servering og møter. Velkommen til Ersgard!

Føl deg hjemme på ERSGARD!

På Ersgard i Stjørdal kan både små og store grupper finne roen i tradisjonsrike omgivelser, sentralt i Trøndelag, kun 5 km fra fly, tog og E6/E14. Husene på gården er 250 år gamle, og vår familie har vært her like lenge. I år har vi utvidet tilbudet til gjestene våre med et nytt møterom, en egen selvhusholdsleilighet og garderober og toaletter på bakkeplan, slik at vi nå har 12 senger fordelt på 7 rom. Lunsj og middag til møtedeltakerne serveres i Storstuggu, der vi gjerne forteller litt om gården vår.

Opplev avslappende landliv med kort vei til Trondheim.
Kombiner gjerne et møte hos oss med et besøk i interiørutstillingen til ”All of Irina” på låven, eller laksefiske på laksevaldet vårt i Stjørdalselva i laksesesongen 1. juni - 31. august. Vi samarbeider med en rekke tilbydere av opplevelser, og hjelper dere gjerne med å finne fram til kanoutleie, ridning eller andre aktiviteter. Omkring oss er det mange opplevelsesmuligheter. Skarvan og Roltdalen Nasjonalpark ligger bare 20 km unna, og det er bare 30km til Trondheim.

Vi er også glade for å kunne ta imot mindre grupper, familier og enkeltpersoner i vår særpregede og trivelige B&B overnatting. Nytt av året er en selvhusholdsleilighet med 3 senger i to rom, fullt kjøkken og TV. Overnattingen bør forhåndsbestilles, gjerne på bookingsidene våre.

Samlingspunkt for bedrifter
Vi er det ideelle stedet for prosjektmøter, ledergrupper og møter med forretningsforbindelser. Vi har nettopp ferdigstilt et nytt møterom i fjøset for inntil 40 personer. Lunsj og middag serveres i Storstuggu, så dere får oppleve mer av den gamle gården og tunet samtidig som dere får en skikkelig pause fra møtet. Vi har også godt med utstillingsplass for produktpresentasjoner og lignende. I samarbeid med hotellene i Stjørdal sørger vi også for overnatting for de av gjestene som ikke får plass i våre egne 7 rom.

Kattene våre ønsker deg alltid velkommen inn på gården. Sommerstid kimer det i bjellene til Trøndersauene som beiter tett ved husene.
Velkommen til gårds!

Les mer