Ersgard

Tunet på Ersgard   Fotograf: Ersgard

Svartkjelkaffe ved elvebredden til Stjørdalselva   Fotograf: Ersgard

I gapahuk på Ersgard sitt laksevald i Stjørdalselva   Fotograf: Ersgard

Vertskapet på Ersgard i Stjørdal   Fotograf: Håvard Kallestad

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Grete Sørebø
Adresse Sørsidevegen 460
7514 Stjørdal
Telefon +47 90187220
Faks ingen
Mobiltelefon +47 90187220
Lengdegrad 11.007468
Breddegrad 63.449689

Ersgard tar imot gjester både fra bedrifter og privatpersoner til overnatting, servering og møter gjennom hele året. Vi foretrekker at gjestene våre bestiller på forhånd. Ersgard er et unikt utgangspunkt for opplevelser i Trondheim og Trøndelag, kun 5 km fra fly, tog og E6 i Stjørdal. Vi har gode møterom, og legger dessuten vekt på at måltidene skal være en viktig del av de møtene som holdes hos oss. Vi tilbyr en særpreget og trivelige B&B overnatting på vår 250 år gamle gård. Kombiner det gjerne med laksefiske i Stjørdalselva. Velkommen til Ersgard!

Føl deg hjemme på ERSGARD!

På Ersgard i Stjørdal kan både små og store grupper finne roen i tradisjonsrike omgivelser, sentralt i Trøndelag, kun 5 km fra fly, tog og E6/E14. Husene på gården er 200 år gamle, og vår familie har vært her lenger enn det. Gården har møterom for både store og små grupper,opp til 150 personer. Vi har 3 leiligheter med til sammen 9 soverom på tunet. I tillegg har vi Annahuset med 5 soverom som ligger et par hundre meter unna, ved lakseelva vår. Totalt har vi 28 senger fordelt på 14 rom. Lunsj og middag til møtedeltakerne serveres oftest i Storstuggu, der vi gjerne forteller litt om gården vår.

Opplev avslappende landliv med kort vei til Trondheim.
Kombiner gjerne et møte hos oss med Skotthyll på tunet, ølsmakekurs eller laksefiske på laksevaldet vårt i Stjørdalselva i laksesesongen 1. juni - 31. august. Vi samarbeider med en rekke tilbydere av opplevelser, og hjelper dere gjerne med å finne fram til kanoutleie, ridning eller andre aktiviteter. Omkring oss er det mange opplevelsesmuligheter. Skarvan og Roltdalen Nasjonalpark ligger bare 20 km unna, og det er bare 30 km til Trondheim.

Vi er også glade for å kunne ta imot mindre grupper, familier og enkeltpersoner i vår særpregede og trivelige B&B overnatting. Det meste av overnattingsplassen vår egner seg til selvhushold, med oppreide senger, WiFi, kjøkken og TV. Overnattingen bør forhåndsbestilles, gjerne på bookingsidene våre.

Samlingspunkt for bedrifter
Vi er det ideelle stedet for prosjektmøter, ledergrupper og møter med forretningsforbindelser. Styrerommet er vårt mest brukte møterom for grupper opp til ca 20 personer. Større grupper passer bedre i Fjøset, der det er plass til om lag 100 personer. Lunsj og middag serveres gjerne i Storstuggu, så dere får oppleve mer av den gamle gården og tunet samtidig som dere får en skikkelig pause fra møtet. Vi har også godt med utstillingsplass for produktpresentasjoner og lignende. I samarbeid med hotellene i Stjørdal sørger vi også for overnatting for de av gjestene som ikke får plass i våre egne 14 rom.

Kattene våre ønsker deg alltid velkommen inn på gården. Sommerstid kimer det i bjellene til Trøndersauene som beiter tett ved husene.
Velkommen til gårds!

Les mer