Ersgard

Tunet på Ersgard   Fotograf: Ersgard

Svartkjelkaffe ved elvebredden til Stjørdalselva   Fotograf: Ersgard

Vertskapet på Ersgard i Stjørdal   Fotograf: Håvard Kallestad

På vei til naturopplevelser ved elva   Fotograf: Fredrik Solvang

Svigermor og svigerdatter   Fotograf: Fredrik Solstad

Trivsel i gårdshotellet   Fotograf: Fredrik Solstad

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Grete Sørebø
Adresse Sørsidevegen 460
7514 Stjørdal
Telefon +47 90187220
Faks ingen
Mobiltelefon +47 90187220
Lengdegrad 11.007468
Breddegrad 63.449689

Ersgard tar imot gjester både fra bedrifter og privatpersoner til overnatting, servering, feiringer og møter gjennom hele året. Gårdshotellet har 14 soverom, og møterom med plass til grupper mellom 10 og 150 personer. Ersgard er et unikt utgangspunkt for opplevelser i Trondheim og Trøndelag, kun 5 km fra fly, tog og E6 i Stjørdal. Vi vil særlig trekke fram opplevelser langs Route26, veien gjennom grenda vår. Vi legger vekt på at måltidene skal være en viktig del av de møtene som holdes hos oss. Om sommeren tilbyr vi også laksefiske i Stjørdalselva. Velkommen til Ersgard!

Føl deg hjemme på ERSGARD!

På Ersgard i Stjørdal kan både små og store grupper finne roen i tradisjonsrike omgivelser, sentralt i Trøndelag, kun 5 km fra fly, tog og E6/E14. Husene på gården er 200 år gamle, og vår familie har vært her lenger enn det. Gården har møterom for både store og små grupper, opptil 150 personer. Vi har 3 leiligheter med til sammen 9 soverom på tunet. I tillegg har vi Annahuset med 5 soverom som ligger et par hundre meter unna, ved lakseelva vår. Totalt har vi 28 senger fordelt på 14 rom. Lunsj og middag til møtedeltakerne serveres oftest i Storstuggu, der vi gjerne forteller litt om gården vår.

Opplev avslappende landliv med kort vei til Trondheim.
Kombiner gjerne et møte hos oss med skotthyll på tunet, ølsmakekurs eller laksefiske på laksevaldet vårt i Stjørdalselva. Vi samarbeider tett med nabogårdene på Route26, og kan dermed tilby en rekke spennende opplevelser i nærområdet vårt. Skarvan og Roltdalen Nasjonalpark ligger bare 20 km unna, og det er bare 30 km til Trondheim.

Vi er også glade for å kunne ta imot grupper, familier og enkeltpersoner i vår særpregede og trivelige B&B overnatting. Det meste av overnattingsplassen vår egner seg til selvhushold, med oppreide senger, WiFi, kjøkken og TV. Overnattingen bør forhåndsbestilles, gjerne på bookingsidene våre.

Samlingspunkt for bedrifter
Ersgard er det ideelle stedet for prosjektmøter, ledergrupper og møter med forretningsforbindelser. Styrerommet er vårt mest brukte møterom for grupper opp til 20 personer. Større grupper passer bedre i Fjøset, der det er plass til om lag 100 personer. Det nybygde runde møterommet i siloen passer best for grupper opp til 10. Lunsj og middag serveres gjerne i Storstuggu, så dere får oppleve mer av den gamle gården og tunet samtidig som dere får en skikkelig pause fra møtet. Vi har også godt med utstillingsplass for produktpresentasjoner og lignende. I samarbeid med hotellene i Stjørdal sørger vi også for overnatting for de av gjestene som ikke får plass i våre egne 14 rom.

Kattene våre ønsker deg alltid velkommen inn på gården. Velkommen til gårds!

Les mer