Brokkestøylen naturepods & food

Her er vi - Her "badstoga" hvor vi røyker kjøtt og fisk fra området, låven og glass restauranten.

Dekket til middag for overnattingsgjester.

Glasshuset fra skogssiden.

Her er "Badstoga" - Røykestua hvor vi røyker kjøtt og fisk fra Setesdals Vesthei og litt av markedshagen.

En av våre signaturretter her med reinsdyr og sopp, serveres til lunsj.

Du kan kaldbade i elven vår. Midt på sommeren kan det være mindre vann. Men vi har noen fantastiske kulper et lite stykke unna.

Podsene ligger skjult i skogen.

Fjellene rundt glampingen.

Det er vannklosett og kaldt vann i 5 av eco-lux podsene.

Morgenbris.

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Brokkestøylen, Brokke/Setesdal
4748 Rysstad
Telefon 97747617
Lengdegrad 7.43881
Breddegrad 59.09752

Velkommen til Brokkestøylen i Setesdal! Vi tilbyr et annerledes og opplevelsesrikt opphold ute i naturen. I vår glassrestaurant serverer vi lokale spesialiteter fra ville, naturlige og økologiske ingredienser. Måltidene inntas i vår lille Støyl fra 1850 -tallet eller i vårt nydelige Glasshus ved et bord med utsikt. Du tilbringer natten i våre øko-luksus pods/-domer. Brokkestøylen ligger naturskjønt til i skogen ca 600 m.o.h like ved en vakker elv og med fjellene rundt. Vi holder åpent fra mai til medio oktober. I juli og august har vi åpen lunsj restaurant fra 12-16. Vi er en "glamping" for voksne, og vår nedre aldersgrense er 18 år. Du kan dessverre ikke ta med ditt kjæledyr til oss. Se booking på nettsiden, eller send oss gjerne en mail. Velkommen! Gro & Erik

Brokkestøylen ligger på veien mellom Brokke/Suleskard mot Stavanger, som er stengt vinterstid fra november til slutten av mai.

Vi har 5 luksus natur pods på 30 m2 for 1-2 voksne personer med innlagt wc og kaldt vann. Domene har oppredde senger og håndklær, vannkoker, kaffe/te og mineralvann til fri disposisjon. Vi har også 1 stk. natur pod uten vann. Oppvarming er strøm.

Markedshagen vår utvides hvert år. Her dyrkes mye av grønnsakene og blomstene som benyttes i maten vi serverer. Vi satser også på en liten produksjonslinje med Valdres hvitløk. Kjøttet vårt (elg, hjort, rein) kommer fra Setesdals Vesthei.

Vi holder jevnlig kurs og retreats og har mye bookinger av grupper på 10-12 personer. I glasshuset kan vi servere ca 50 personer, i Støylen ca 12 personer. Husk å booke på forhånd om du ønsker å besøk oss!

Konseptet vårt er tilrettelagt for voksne.

Velkommen!

Gro & Erik

Les mer