Brokkestøylen naturepods & food

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Brokkestøylen, Brokke/Setesdal
4748 Rysstad
Telefon 97747617
Lengdegrad 7.43881
Breddegrad 59.09752

Velkommen til Brokkestøylen i Setesdal! Vi tilbyr et annerledes og opplevelsesrikt opphold ute i naturen. I vår restaurant serverer vi lokale spesialiteter fra ville, naturlige og økologiske ingredienser. Måltidene inntas i vår lille Støyl fra 1850 -tallet eller i vårt nydelige Glasshus ved et bord med utsikt. Du tilbringer natten i våre øko-luksus pods/-domer. Brokkestøylen ligger naturskjønt til i skogen ca 600 m.o.h like ved en vakker elv og med fjellene rundt. Vi er åpen fra mai til oktober. I juli og august åpen lunsjrestaurant fra 12-16. Velkommen til oss! Gro & Erik

Brokkestøylen ligger på veien mellom Brokke/Suleskard som er stengt vinterstid fra november til slutten av mai.

Vi har 5 stykker luksus natur pods for 1-2 voksne personer med innlagt wc og kaldt vann i størrelse 30 m2. Domene har oppredde senger og håndklær, vannkoker, kaffe/te og mineralvann til fri disposisjon. Vi har også 1 stk. natur pod uten vann. Oppvarming er strøm.

Markedshagen vår utvides hvert år, hvor vi dyrker mye av grønnsakene og blomstene som benyttes i maten vi serverer. Vi satser også på en liten produksjons linje med Valdres hvitløk. Kjøttet vårt (elg, hjort, rein) kommer fra Setesdals Vesthei.

Vi holder jevnlig kurs og retreats og har mye bookinger av grupper på 10-12 personer. I glasshuset vårt, kan vi servere ca 50 personer, i Støylen ca 12 personer. Husk å booke på forhånd om du ønsker å besøk oss!

Konseptet vårt er tilrettelagt for voksne.

Velkommen!

Gro & Erik

Les mer