Lindesnes Gård

Gårdens emaljekopper. Selges i gårdsutsalget

Familien vår   Fotograf: Fredrik Solstad

Gårdsutsalget vårt

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Simon Andrè Simonsen
Adresse Rødbergsveien 100
4520 Lindesnes
Telefon +4797111664
Lengdegrad 7.28293
Breddegrad 58.06858

Lindesnes gård har et nytt og fint gårdsutsalg på gården, og er et av landets sydligste melkebruk. Vi er en familie på fem som driver gården som 5.generasjon og her produserer vi melk, kjøtt og gress. Vi arbeider for å skape bevissthet om hvor maten kommer fra og vise dette i vårt gårdsutsalg.

Gårdsutsalget ligger på Rødbergsveien 100, er alltid åpent og er selvbetjent. I gårdsutsalget vårt finner du varer fra mange lokale aktører som vi er så glade av å samarbeide med! Vi holder selv storfekjøtt.

Vareutvalget vil variere noe, men vi har som regel:

- Kjøtt av ung okse(ferskt eller frosset) fra Lindesnes gård

- Pinnekjøtt/fenalår til jul

- Egg

- Lefser og flatbrød

- Kaffe

- Sjokolade

- Emaljekopper og tekstiler

- Lys

- Kremer og salver

- Kort og gavekort

- Spekepølse

- Havregryn

- mel

-drikke

-kaffemaskin

og mye mer!

ALT i utsalget vårt er så lokalt som mulig, og i alle fall norske varer. Det vil si at med både sjokolade og kaffe er naturlig nok ikke råvaren norsk, men håndlaget i Norge.

Om Lindesnes gård

Vi kjøpte gården i 2009 av Simon sine besteforeldre og har siden den gang opparbeidet oss en ny driftsbygning. I dag har vi plass til både kalver, kuer og okser. Både dyr og mennesker skal ha det bra på Lindesnes gård. Her får dyrene beite rundt gården og i utmarka på sommerhalvåret.

Vi har til sammen med stort og smått ca 140 dyr på gården. 45 av disse er melkekuer.

Kjøttet vi selger i gårdsutsalget er fra vår egen gård. Kjøttet er fra en okse som er født her, og fulgt opp av oss helt til slutt. Kjøttet er fra dyr som har gått med moren sin eller en ammetante i ca 6 mnd. Her har de fri tilgang på melk, gress og vann, samt litt kraftfòr av typen Linnea Biff (Norske råvarer) før de går sammen 5-7 jevngamle i felles binde. Oksene vi selger kjøtt av er slaktet ved 16-19 mnd alder.

Melka vår blir levert til Tine, men oksene sendes til Nortura, som står bak Gilde. Gilde - produkter er garantert norske råvarer. Og er du bevisst når du handler i butikken, så er du med å sikre gode produkter, god dyrehelse og norske arbeidsplasser.

Les mer