Jemtegård Feriesenter

Ved resepsjonen   Fotograf: Erlend Hjelme

Hytter og resepsjon   Fotograf: Erlend Hjelme

Campingplassen   Fotograf: Erlend Hjelme

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Svein Magne Jemtegård
Adresse Grendavegen 104
6210 Valldal
Telefon 90711135
Mobiltelefon 90711135
Lengdegrad 7.262333
Breddegrad 62.312599

Jemtegård Feriesenter er en barnevennlig caravanplass med flere velutstyrte sanitærhus. Vi har 4 hytter til utleie hele året. Her finner du også 18 hulls frisbeegolfbane, trampoliner, lekeplasser og fotballbaner.

Gården ligger 2 km nord for Valldal sentrum (Sylte). Jemtegård Feriesenter er en regulert campingplass i Fjord Kommune plassert midtveis langs nasjonal turistvei mellom Trollstigen og Geiranger. Det er en familie bedrift som var startet i 1988 med ca 30 plasser. Etter gradvis utbygging har vi i dag ca 200 plasser, 4 utleie hytter og 2 utleie campingvogner.

Spesialiteter

Jemtegård Feriesenter kan tilby velutstyrte sanitærhus, 4 hytter, moderne caravanplass, store lekeområder med lekestativer, trampoliner og fotballbaner, liten kafe. I hovedbygnningen fra 1903 er det i kjellerstua innredet gardsmuseum og serveringsted i tillegg har vi Jo Jamt stova - selskapslokale beregnet inntil 50 personer. Lokalet kan brukes til fellesarrangement for gjester på campingen samt utleie til private selskap.

Utsalgssted

Kafe og resepsjon for Jemtegård Feriesenter

Internasjonalt miljø. Godt utgangspunkt for tur muligheter. Stort lekeområde med fotballbane, div. lekeapparat og trampoline.

Laks og ørretfiske i Valldøla.

Les mer