Sakrisgarden Linge

Ingrid og Per Einar Linge Johansen

Odelsgutten Sakarias

Ingrid plukker summerred epler

Sakrisgarden består av 2 garder .

Sakrisgarden har også valnøtt tre.

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Linge 47
6210 Valldal
Telefon 92330075
Lengdegrad 7.223183
Breddegrad 62.289695

Velkommen til oss i Sakrisgarden! Å sitte på Linge ein septemberdag når sola skin og det lukta frukt fra innhausta eple og store raude Aroma heng på trea klare til innhausting, er ei god kjensle. Fruktbygda Linge er også kjent for å være den nordligste plassen i Europa med klimaforhold for kommersiell fruktdyrking.

I Sakrisgarden som ligg i indre fjordstrøk på Sunnmøre, har det blitt dyrka frukt i minst 5 generasjonar. Idag er det er Ingrid og Per Einar som har tatt over gardsdrifta. I tillegg er vi heldig som har kårkallen Sigurd som aktiv konsulent og rådgiver, sjøl om han for lengst er pensjonist.

Vi satsa friskt på fruktdyrking og videreforedling av frukt. I Sakrisgarden produserer vi morell, plommer, epler og eplemost.

Eplemosten er laga av sesongens friske epler fra Sakrisgarden. Vi bruker ikkje nedfallsfrukt!
Ein frisk og fyldig drikke, heilt uten tilsettingsstoffer. - Fordi det smakar aller best.

Du er hjertelig velkommen til å nyte sesongens råvarer i det vakre fruktparadiset midt på Linge. Vi har satt ut bord og benker i tunet som våre kunder kan benytte seg av og samtidig nyte den fantastiske utsikta utover fjorden.

I fruktsesongen er det daglig åpent i gardsutsalget. Det også laga til for sjølbetjening om vi ikkje skulle være der. Ta gjerne kontakt med Per Einar eller Ingrid om du lurer på nokke.

Les mer