Torsetlia på Dagalifjell 1040 m.o.h.

Hytter med kjøkkenkjøk, 3-4 soverom, 1-2 bad, badstue, utendørs Jacuzzi på 5 hytter, peis, tv.

Rafting på Numedalslågen i Dagali. Bo hos oss på Torsetlia og bestill oppholdet inkl. rafting.

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Guri Skjøtskift
Adresse Dagalifjell
3632 Uvdal
Telefon 32 74 36 81
Lengdegrad 8.489654
Breddegrad 60.369138

Velkommen til Dagalifjell i Uvdal! Vi kan tilby 15 hotellrom, 4 leiligheter og 7 hytter (5 m/utendørs boblebad). Torsetlia kan tilby personlig service og har alle rettigheter, vi hjelper deg å skreddersy ditt opphold, og kan tilpasse ditt arrangement med områdets beste aktiviteter.

På Torsetlia kan du legge private- og firmasamlinger. Dagalifjell har et lett og variert fjellterreng og det finnes mange spennende aktiviteter for unge og de litt eldre i nærområdet.

VINTER - VÅR: Langrennsløyper finner du rett utenfor døra. En av Norges lengste kjelkeakebakker venter på deg i Dagali Fjellpark. Det er kort vei til alpinbakken i Dagali og Uvdal, og Geilo ligger 30 km unna. Ønsker du å gå en kveldstur under skinnende stjerner og månelys? Vi har utleie av truger på Torsetlia.

Fjellmatfestivalen er svært populær og arrangeres tredje helg i november hvert år, se mer informasjon: www.fjelmatfestival.no

SOMMER - HØST: Mange merkede turstier finnes på Dagalifjell, i alle himmelretninger. Fiske er det gode muligheter for i elver og fjellvann. Vi gir deg de siste fisketipsene og er et eldorado for fotosafari!

Dagalifjell er et godt utgangspunkt for sykkelturer, blandt annet på Numedalsruta. Rafting på Numedalslågen, vi organiserer turer med en av Norges beste rafteteam. For dette og paintball se www.seriousfun.no

For de kulturinteresserte har vi Uvdal Stavkirke og Bygdetun. Torsetlia er også et fint utgangspunkt for bilturer til Rjukan og Vestlandet med bl.a. Flåm.

Er du interssert i Dresinsykling, kan du oppleve dette på veien opp Numedal, på Veggli.

Les mer