Skåbu fjellhotell

  Fotograf: Ansgar Valbø

  Fotograf: Tori Virik Nørvik

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

Lokal fjelltapas fra Skåbu Høyfjellsmat   Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

Kanefart på Lykkja fjellgard   Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

Vertskapet; Jannicke Haug Doksæter & Henrik Beston   Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

  Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

Skåbu fjellhotell og Restaurant Skadir med kjøkkensjef Lukasz Socha har nylig blitt tildelt to sirkeler i 360 Eat guide. Besøk oss for en uforglemmelig matopplevelse!   Fotograf: Skåbu fjellhotell/Ansgar Valbø

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Jannicke Haug Doksæter
Adresse Skåbuvegen 2724
2643 Skåbu
Telefon 61295500
Lengdegrad 9.40665
Breddegrad 61.52261

Skåbu fjellhotell er et nyoppusset familiedrevet boutique hotell i sentrum av Skåbu. Skåbu er Nord-Europas høyestliggende bebodde fjellbygd (870 m.o.h.), og er en av Norges vakreste bygdeperler. Bygda er en del av Gudbrandsdalen og ligger idyllisk til mellom tre nasjonalparker; Jotunheimen, Langsua og Rondane. Skåbu er omgitt av majestetiske fjell, gjestmild natur og gamle pittoriske fjellgårder.

Skåbu fjellhotell åpnet dørene i 2019, og er pusset opp med øyet for detaljer og kjærlighet til historie og natur.

Vi har 17 enheter fordelt på dobbeltrom, suiter og leiligheter, samt en koselig peisestue, restaurant og gode møteroms fasiliteter. Vi har skapt en gastronomisk perle av en restaurant i den norske fjellheimen.

Kjøkkenet benytter råvarer fra egne gardsbruk som villsau og utegående fjellgris, vilt og fisk fra lokale fangstfolk, samt ost, melk og sesongvarer fra lokale samarbeidspartnere i Gudbrandsdalen.

15 desember 2023 ble restaurant Skadir belønnet med 2 sirkler i 360 Eatguide. To sirkler tilsvarer klassifiseringen "gastronomi".

Vi foredler og produserer lokal og ureist mat gjennom vårt eget matmerke, Skåbu Høyfjellsmat. I foredlingsanlegget produseres bl.a. skinker, bacon, pølser av villsau, elg og frittgående fjellgris, fenalår, tørrsaltet og røkt elg, burgere av elg, gryter, supper og sauser mm. til hotellets restaurant og til kommersielt salg.

Hotellet har mottatt prestisjefylte priser for sitt bærekraftsarbeide og sitt engasjement innen regenerativt reiseliv (HSMAI 2021), og vårt medlemskap i internasjonale Regenerative Travel.

Vi skreddersyr bryllup, konferanser og feiringer. Det er mulig å leie hele hotellet både i kommersiell- og i privat sammenheng.

Skåbu er et perfekt utgangspunkt for aktiviteter gjennom alle årstider som bl.a. fjellturer, toppturer, kitekurs, hundekjøring, rafting i Sjoa, fisking, matauk & matkurs, kanopadling, omvisning på familiegården Lykkja fjellgard (et mini Maihaugen) med en smak av egenprodusert lokalmat fra Skåbu Høyfjellsmat, leie av sykler etc.

På Skåbu fjellhotell ønskes alle varmt velkommen!

Les mer