Inderøy Mosteri

  Fotograf: Lena Johnsen

Alle trenger en pust i bakken etter en arbeidsøkt.

Vi tar I mot epler til leiepressing i sesong

Høstkveld   Fotograf: Marika Kvalvik

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Sakshaugvegen 36 (levering/besøk)
7670 Inderøy
Telefon 93818895
Lengdegrad 11.268199
Breddegrad 63.877116

Velkommen til #verdensnordligsteeplehage! Hos Inderøy Mosteri får du naturlige opplevelser, og ekte produkter servert av de lidenskapelige drivene Maren og Yngve. Som nærmeste nabo til Øyna kulturlandskapshotell og Husfrua gårdshotell bidrar vi til å gjøre reisen komplett!

Inderøy Mosteri driver en av verdens nordligste kommersielle eplehage, og foredler eplene i våre egne lokaler på gården Oppstu´n – rett nedenfor Øyna Kulturlandskapshotell og Husfrua gårdshotell.

Vi foredler også andre typer frukt og bær, og unike smaker fra nærområdet og naturen, i tillegg til at vi presser hageeplene til lokalbefolkningen i området.

Vi tilbyr smakinger – både med og uten alkohol, i tillegg til omvisninger i lokalene. Vi har eget gårdsutsalg med produkter fra området, og produkter vi selv synes går godt sammen med våre drikker.

Inderøy Mosteri vant i 2022 årets produkt i åpen klasse under Trøndersk Matfestival med eplemosten "Zari". Vinteren 2023 ble "Elstar" kåret til Norges Beste eplemost, og i August samme år vant Elstar drikkekategorien under Trøndersk Matfestival.

Ta kontakt, og hjertelig velkommen innom!

Les mer