Rennsjøen

Jakt og fiske i Rennsjøen byr på fine naturopplevelser for stor og liten.   Fotograf: Monika Wessel

På eplegården Solbu kan du overnatte blant 900 epletrær og en liten vinmark med 100 vinranker.   Fotograf: Monika Wessel

Vinterstemning ved naustet.   Fotograf: Monika Wessel

Lokale råvarer i verdensklasse!   Fotograf: Monika Wessel

Hjortejakt i Rennsjøen er en uforglemmelig opplevelse!   Fotograf: Monika Wessel

I slutten av mai/begynnelsen av juni blomstrer epletrærne!   Fotograf: Monika Wessel

Fra Storfonna ser du øyrikene Hitra og Smøla.   Fotograf: Monika Wessel

Solbu er et sted for drømmer!   Fotograf: Monika Wessel

Husking er ikke bare for barn.   Fotograf: Silja Ryum

Epleblomster er så vakre!   Fotograf: Monika Wessel

Flust av bademuligheter i sjø og vann! Her fra Ledalsvannet.   Fotograf: Monika Wessel

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Hemnevegen 692 (dette er vår hjemmeadresse, overnattingsstedene er nærheten, men ikke på denne adressen).
6699 Kjørsvikbugen
Telefon +4795774560
Lengdegrad 8.68011
Breddegrad 63.376694

​Her hos oss får du skogsro og naturopplevelser med mulighet for jakt, fiske og sanking. Overnatting i off-grid skogskoie eller på det landlige eplesmåbruket Solbu. Vi tilbyr skreddersydde vinkurs, matopplevelser og guidede turer i skog og mark. Produksjon av eplesider og eplemost har nylig startet, så etter hvert kan vi også by på prøvesmaking og gårdssalg.

Overnatting Eplegården

Solbu er et småbruk fra 1930-tallet, hvor vi anlegger eplehage for fremtidig siderproduksjon. Det er foreløpig plantet 900 epletrær og 100 vinplanter her.

Småbruket, med tre soverom, ligger like ved sjøen i svært rolige omgivelser. Her kan du sitte på kjøkkenet og se på hjort og rådyr, fiske i sjøen og se på ørnene som har tilholdssted like ved, eller ta en fjelltur til vakre Storfonna. Perfekt sted for barnefamilier, med muligheter for små oppdagelsesturer i skogen like ved, bading i sjøen og huske i eplehagen. Huset er gjennomført møblert i 50-talls stil, men har alt du trenger av moderne hjelpemidler som oppvaskmaskin, stort kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn etc.

Overnatting Rennsjøen

I vakre Rennsjøen kan du bo i laftet tømmerhytte i skogen og nyte hyttelivet slik det var før. Uten elektrisitet, uten innlagt vann, til og med uten telefondekning. Tettstedet Kjørsvikbugen ligger bare 7 km unna, men i tømmerhytta får du virkelig opplevelsen av å være i villmarka. Rennsjøen ligger like ved og naturopplevelsene står i kø utenfor hyttedøra, enten du vil vandre i fjellet, fiske eller bare observere ørn, hjort, elg og rådyr på nært hold fra et hvilested i skogen. Hytta er klar for utleie i løpet av sommeren 2021.

Ta kontakt for tilbud på skreddersydde opplevelser med mat og drikke i flott natur, eller hvis du ønsker mer informasjon om nærområdet. Det er blant annet gravrøyser fra vikingtid og tidligere like ved.

Aure kommune har variert og fantastisk natur og vi anbefaler å sjekke ut kyststreif.no for opplevelser, lokalmat, kunst og kultur.

Les mer