Rennsjøen

Hjortejakt i Rennsjøen er en uforglemmelig opplevelse!   Fotograf: Monika Wessel

I slutten av mai/begynnelsen av juni blomstrer epletrærne!   Fotograf: Monika Wessel

Vinterstemning ved naustet.   Fotograf: Monika Wessel

Lokale råvarer i verdensklasse!   Fotograf: Monika Wessel

Fra Storfonna ser du øyrikene Hitra og Smøla.   Fotograf: Monika Wessel

Solbu er et sted for drømmer!   Fotograf: Monika Wessel

Epleblomster er så vakre!   Fotograf: Monika Wessel

Flust av bademuligheter i sjø og vann! Her fra Ledalsvannet.   Fotograf: Monika Wessel

Husker er ikke bare for barn.   Fotograf: Silja Ryum

På eplegården Solbu kan du overnatte i eplehagen og lunsje vinmarken.   Fotograf: Monika Wessel

Jakt og fiske i Rennsjøen byr på fine naturopplevelser for liten og stor.   Fotograf: Monika Wessel

Gammelsetra ligger midt i vakre Rennsjølia Naturreservat, 4000 dekar med skog som vi vernet i 2021.   Fotograf: Monika Wessel

En kopi av den gamle skogskoia fra 1800-tallet er satt opp på den gamle grunnmuren. Laftet av håndverkere fra Nordmøre museum.   Fotograf: Monika Wessel

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Hemnevegen 692 (dette er vår hjemmeadresse, overnattingsstedene er nærheten, men ikke på denne adressen).
6699 Kjørsvikbugen
Telefon +4795774560
Lengdegrad 8.68011
Breddegrad 63.376694

​Her hos oss får du skogsro og naturopplevelser med mulighet for jakt, fiske og sanking. Overnatting i off-grid skogskoie eller på det landlige eplesmåbruket Solbu. Vi tilbyr skreddersydde vinkurs, matopplevelser, sidersmaking og gårdssalg av drikke.

Overnatting Eplegården

Solbu er et småbruk fra 1930-tallet, hvor vi har anlagt eplehage for siderproduksjon. Det er foreløpig plantet 1700 epletrær og 100 vinranker her.

Småbruket, med tre soverom, ligger like ved sjøen i svært rolige omgivelser. Her kan du sitte på kjøkkenet og se på hjort og rådyr, fiske i sjøen og se på ørnene som har tilholdssted like ved, eller ta en fjelltur til vakre Storfonna. Perfekt sted for barnefamilier, med muligheter for små oppdagelsesturer i skogen, bading i sjøen og huske i eplehagen. Huset er gjennomført møblert i 50-talls stil, men har alt du trenger av moderne hjelpemidler som oppvaskmaskin, stort kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn etc.

Overnatting Rennsjøen

I vakre Rennsjøen kan du bo i laftet tømmerhytte i Rennsjølia Naturreservat, og nyte hyttelivet slik det var før. Uten elektrisitet, uten innlagt vann, til og med uten telefondekning. Tettstedet Kjørsvikbugen ligger bare 7 km unna, men i tømmerhytta får du virkelig opplevelsen av å være i villmarka. Hytta ligger like ved vannet, og naturopplevelsene står i kø utenfor hyttedøra, enten du vil vandre i fjellet, fiske eller bare observere ørn, hjort, elg og rådyr på nært hold fra et hvilested i skogen.

Ta kontakt for tilbud på skreddersydde opplevelser med mat og drikke i flott natur, eller hvis du ønsker mer informasjon om nærområdet. Det er blant annet gravrøyser fra vikingtid og tidligere like ved.

Aure kommune har variert og fantastisk natur og vi anbefaler å sjekke ut kyststreif.no for opplevelser, lokalmat, kunst og kultur.

Les mer