Nora Gård

Nye Potetbua er oppe å går.   Fotograf: Inga Kari O. Nora

Fine forhold til å ta opp mandelpoteten.   Fotograf: Foto: inga Kari O. Nora

Endelig så kom vi i gang med våronn.   Fotograf: Inga Kari O. Nora

Rosenhagen.   Fotograf: Inga Kari O. Nora

Potetopptaking i Isterdalen med fjellene Bispen, Kongen og Dronningen som tilskuere.   Fotograf: Inga Kari O. Nora

Nora Gård   Fotograf: Trond Jansen

Sommerbesøk av gjester med en spesiell bil.   Fotograf: Inga Kari O. Nora

Hovedhuset med garasje.   Fotograf: Inga Kari O. Nora

Utsikt fra Rampestreken med Romsdalsfjorden og Åndalsnes.   Fotograf: Inga Kari O. Nora

Utsikt fra gården. Sommerhimmel over Skarven.   Fotograf: Inga Kari O. Nora

Tunet.   Fotograf: Trond Jansen

Gården.   Fotograf: Trond Jansen

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Inga Kari Nora
Adresse Fivavegen 30
6300 Åndalsnes
Telefon 41537159
Lengdegrad 7.73908
Breddegrad 62.52814

Vi ønsker dere Velkommen til Nora Gård ved foten av Nora fjellet, og ved veien til Trollstigen og Geiranger. Her er det flott utsikt over Romsdalseggen fra tunet og kort vei til Åndalsnes sentrum og attraksjoner som Rampestreken, Romsdalseggen, Trollstigen og Trollveggen. Romsdalsgondolen som starter i sentrum av Åndalsnes og tar deg 700 m.o.h til Nesaksla åpner for drift ca. 1 juni d.å. En golfbane har vi også rett i nærheten.

Nora Gård har vært i familiens eie i flere generasjoner. Her dyrker vi korn og poteter og i sommerhalvåret tilbyr vi også overnatting på gården.

Vi selger noe av det vi produserer av potet i vår egen Potetbu, her har vi salg av potet i 5 og 10 kg. poser. Vi har også store bakepoter pakket i aluminium og delikatessepotet av Mandel. Potetbua er selvbetjent, og her kan man betale med vipps eller kontant.

Fra 01 juni til 30 september tilbyr vi overnatting for turister. Vi har 11 sengeplasser fordelt på et garasjeloft, 1 rom og en 2 roms leilighet. Oppredd seng og sluttvask er inkludert i prisen. Gården har stor hage med flere fine sittegrupper til fri benyttelse.

Fra gården kan man gå flott turer, blant annet til det fantastiske Norafjellet og Kløvstien til toppen av Trollstigen – i bunnen av Trollveggenmassivet. Ønsker dere å ta et friskt bad etter en lang biltur eller etter en fin fjelltur i Romsdalsalpene så er vi nabo til Raumaelvas fineste sandstrand som ligger like ved. Hos oss er det mulighet å låne sykler, men hjelm må du ha med selv.

Romoversikt ( http://www.noragard.no)

Les mer