Gimmeland gaard

Høylåven - i hovedetasjen

Floren i underetasjen

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Lisbeth A Særvold
Adresse Bontveitsvegen 298
5229 Kalandseidet
Telefon 92461138
Lengdegrad 5.445386
Breddegrad 60.299869

Gimmeland gaard ligger sjarmerende og rolig til, bare 25 min utenfor Bergen sentrum. Den nyrestaurerte låven på tunet kan leies til alle anledninger. Den egner seg godt til firmasamlinger, merkedager, bryllup, konfirmasjoner, kurs og konferanser, for ikke å glemme julebord og blåturer. Mulighetene er mange, bare fantasien setter grenser!

Låven på Gimmeland gaard er nå ombygget til helårsbruk. Den består av to etasjer som kan leies enten hver for seg eller samlet, om selskapet er stort.
I hovedetasjen Høylåven, kan det dekkes til 84 personer på det meste, men lokalet er likevel intimt nok til et selskap på 30 gjester. I underetasjen Floren, kan det dekkes til 80 gjester.
Huset har egen bar, og ellers skjenkebevilling med alle rettigheter. Lokalene har en hyggelig atmosfære med god og behagelig akustikk.
På fine dager kan også uteområdet med bålplassen nyttes om man vil. De store parkeringsplassene ved låven er godt egnet til uteaktiviteter og konkurranser a la Farmen, eller andre former for teambuilding.

Låven leies ut med vertskap, og vi er behjelpelige med alt fra å planlegge meny til gjennomføring av selve festen, så den blir akkurat slik dere ønsker.

Gimmeland gaard eies og driftes av Lisbeth og Paul Særvold. Vi driver tradisjonell gårdsdrift med sauehold og juletreproduksjon, ved siden av den nyrestaurerte låven som nå leies ut til ulike formål.
Her legger vi vekt på personlig vertskap, og i tillegg til oss selv har vi med en stab av unge kjekke mennesker som liker og trives med driften av låven som selskapslokale!

Vi er opptatt av å servere god mat og drikke, og vi tilstreber å skape en hyggelig ramme rundt ethvert besøk, slik at gjestene skal føle seg velkommen til gards!

Les mer