Wild Caribou

The Icon of Wild Caribou, bygget av oss selv av ca 1000 håndplukkede reinsdyrhorn. Det er blitt en severdighet på gårdsplassen vår og i Lakselv.   Fotograf: Sandrine

The Icon of Wild Caribou i vinterstid, når det er mørketid. I bakgrunnen står vår Arktisk Dome som er en av to overnattingsplassene våre.   Fotograf: Gerard Hulst

Sitteplass ved elven Brennelva som grenser av eiendommen vår. Brennelva er lakseførende og åpent for laksefiske om sommeren.   Fotograf: Sandrine

Fugleobservasjons-tårn "Falcon's nest". Årlig besøker oss de mest fantastiske fugler, både våren og høsten. Står man i tårnet ser man over trærspissene og ha en fantastisk utsikt over elvedalen og i det fjerne fjellene.   Fotograf: Kai Simon Johansen

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Kai Simon Johansen
Adresse Øvre Brennelv
9700 Lakselv
Telefon 40078142
Lengdegrad 25.059019
Breddegrad 70.049021

Vi er en familiebedrift som elsker å være i naturen og å bruke nature. Hensikten med bedriften vår er å lage en liten oase der man kan føle naturens hjerteslaget, slappe av og ta seg en liten pust fra hverdagslivet.

Vi har en liten og koselig familiebedrift i Porsanger, Nord-Norge. Vi ønsker å holde oss fjern fra masse turismus fir å kunne tilby våre gjester en helt spesiell opplevelse.

Vi har to overnattingsplasser, en Dome, som er et telt med gjennomsiktig tak, hvorfra gjeste kan studere himmelen og nordlyset rett fra sengeplassen. Den andre overnattingsplass er en hytte.

Til sammen er det plass til 4 til 6 personer. Overnattingsgjestene har mulighet å oppleve en sledetur med Grønland hunder, de får mulighet å kose med hundene og stelle dem. Vi går også på fotturer i området, om vinteren gjerne med truger eller ski.

Spesielt om sommeren åpner vi vår naturpark "Oasis of calm" hvor gjestene kan gå rund på merkede stier og lese seg inn i den arktiske naturen. En spesiell opplevelse er vår skulptur "The Original Icon Of Wild Caribou" som vi har bygget selv av ca 1000 håndplukkede reinsdyrhorn. Om sommeren har vi en café med 12 sitteplasser og en butikk hvor vi selger våre kjærlig håndlagedem sølvsmykker som er inspiriert av den arktiske naturen.

For å ikke å glemme er også hønseflokken vår en severdighet. Våre høns er av rasen Hedemora og spesielt barn liker å kose med dem, mate dem og føle på de myke fjærene og plukke noen egg, som de gjerne får med seg.

Les mer