Nyyyt

Mat-og drikkeprodusenter

Kontaktperson:

Georg-Fredrik Ueland

Adresse:

Buevegen 1990, 4389 Vikeså

Telefon:

Nettside:

Det meste av det kjøtt vi leverer er håndplukket. I våre moderne lokaler på Røysland Gaard i Bjerkreim videreforedler vi kjøttet. Vi leverer i dag til hotell, restauranter og butikker.

I 2018 var vi for andre år på rad finalister i den konkurransen ”Det Norske Måltid” med henholdsvis ferskvarebog og Pinnasteik – begge fra sauerasen Svartfjes. Dette er en rase som er god til å holde ved like utmarksområder, noe som er helt i tråd med Nyyyt sitt mål om å produsere bærekraftige kjøttvarer.

For å utnytte våre råvarer og lokaler best mulig er vi også i gang med produksjon av pølser og spekepølser. Her har vi fått med oss mangeårig ekspertise innen tradisjonsmat, så vi gleder oss til flere kvalitetsprodukter fremover.