Brasserie Posten

Brasserie Posten fra fjøra   Fotograf: Frank Stenersen

  Fotograf: Tina Stafren

Reisdyrskank   Fotograf: Kenneth Løken

Brasserie Posten   Fotograf: Frank Stenersen

Julebord på Posten   Fotograf: Frank Stenersen

  Fotograf: Frank Stenersen

Klippfisk Dybvik   Fotograf: Løken

Miljøfyrtårn
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Geirangervegen 4
6216 Geiranger
Telefon 70261306-93044914
Lengdegrad 7.205245
Breddegrad 62.102304

Brasserie Posten ligger i det gamle posthuset i Geiranger. Brasserie Posten åpna i 2012 av Kenneth Løken og Malin Merok. Malin er barnebarnet av Petter Merok (Post Petter), som dreiv posten i Geiranger. Han var og ein ivrig fotograf, som laga postkort av bilda som han tok i Geiranger og Geirangerfjorden. Vi lagar mat fra grunnen av og brukar helst dei lokale og gode leverandørane og produsentane som finnst rundt oss. Vi har og eit stort fokus på norsk handverksøl, og har til ei kvar tid rundt 120 forskjellige slag fra rundt 20 norske bryggerier.

Brasserie Posten har idag sin hovedsesong fra 1.april til 1. november. Utanom holder vi åpent i helgar og har forskjellige temakveldar. Vi har idag 2 heilårsansatte og har som mål å kunne utvide sesongen ennå lengre. Vi brukar kun norske råvarer og har eit tett og godt nettverk med dei lokale leverandørane og produsentane rundt oss. Norsk handverksøl er og svært viktig for oss og du vil til ei kvar tid finne eit stort utval av godt norskt øl. Vi har ofte temakveldar som beermakers dinner, julebord, fingermatbuffet osv. Vi tek og på oss arrangement utanom Brasseriet som bryllup, konfirmasjon og selskap.

Les mer