Vang Gård

Åpningstidene på Slakteriet Bull, gårdsbutikken som vi driver i samarbeid med Bull Gård. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook så er du garantert å få oppdateringer og info fra oss!

Lokalet inne i Slakteriet Bull Gårdsbutikk/kafe. I vinduet kan man se nydelige puter sydd i geiteskinn!

Oppdekket bord til et selskap, på veggen henger diverse skinn som er å få kjøpt i gårdsbutikken.

I taket inne i gårdsbutikken kan man oppdage at det henger noen rør som går rundt i lokalet, og mange lurer kanskje på hva dette er. Det er et gammelt melkeanlegg fra en geit fjøs i Grunnfjorden som vi har pusset og malt og hengt opp i gårdsbutikken. Det har fått nytt liv hos oss og en ny funksjon, vi bruker det nemlig ikke bare til pynt men også for å henge opp skilt, skinn og annet som vi pynter med eller som er til salg. I fjøsen ble geitene melket og melka ble transportert fra dyrerommet og inn til melketanken gjennom glassrøret som dere ser på bildet.

Noen av produktene vi lager med geit eller kjekjøtt

Disse kjelårene kan du steke ferdig på grillen eller i ovnen hjemme, et helt nydelig kjøtt!

Disse grillbeinene av svin er bare å slenge rett på grillen!

Inngangspartiet til Slakteriet Bull, Gårdsbutikken befinner seg på Vang Gård, se gjerne etter Slakteriet Bull i google maps så finner du frem.

Hjemmebakte ferske kanelknuter som kan fås kjøpt i gårdsbutikken!

Gårdsbutikken er åpen hver dag, og her kan du få deg både lunsj og middag! samt kaffe og kake om du skulle ønske det.

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Grunnfjordveien 921
9130 Hansnes
Telefon 94161174
Lengdegrad 19.582259
Breddegrad 70.014456

Vang gård har vært i familien Bull siden 1921, I dag er det femte generasjon som driver gårdsbruket. Gården har vært drevet av fjerde generasjon Kay-Morten Bull siden 1998 til 2024, Nå har brødrene Einar og Bendik Bull tatt over og satser videre på geitemelks produksjon og lokalmat.

På 70° nord i vakre Grunnfjorden på Ringvassøya finner du oss. Her trives både mennesker og dyr!

Vang Gård driver melkeproduksjon på geit, og oppforing av utegriser på sommerhalvåret. Det er brødrene Einar og Bendik som driver gården i dag, og faren deres Kay-Morten jobber med slakting og produksjon i Slakteriet Bull, som er vårt eget slakteri, gårdsbutikk og kafe.

Slakteriet Bull er en satsing som vi gjør i samarbeid med Bull Gård, som tar seg av den daglige driften av Slakteriet Bull.

Slakteriet Bull er åpent hver dag, og her kan man komme å få seg både lunsj og middag, man kan handle lokalmat og egenproduserte varer som vi selger her i gårdsbutikken, i bildene kan man se noe av utvalget vi har.

I bildene kan du også finne åpningstidene våre.

Familien Bull har blitt en ganske stor familie, og vi bor stort sett alle fremdeles i Grunnfjorden. Alle er med og bidrar på ett eller annet vis, som gjør at vi kan få til hva som helst!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å besøke oss, kom gjerne innom i gårdsbutikken og se hva vi har å by på!

Les mer