Brokkestøylen

Du kan kaldbade i elven vår. Midt på sommeren kan det være mindre vann. Men vi har noen fantastiske kulper et lite stykke unna.

Podsene ligger skjult i skogen.

Fjellene rundt glampingen.

Glasshuset fra skogssiden.

Her er vi - Her "badstoga" hvor vi røyker kjøtt og fisk fra området, låven og glass restauranten.

Det er vannklosett og kaldt vann i 5 av eco-lux podsene.

Morgenbris.

Her er "Badstoga" - Røykestua hvor vi røyker kjøtt og fisk fra Setesdals Vesthei og litt av markedshagen.

En av våre signaturretter her med reinsdyr og sopp, serveres til lunsj.

Dekket til middag for overnattingsgjester.

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Brokkestøylen, Årekroken, Sulleskardvegen
4748 Rysstad
Telefon 97747617
Lengdegrad 7.43881
Breddegrad 59.09752

Brokkestøylen - «The most scenic dining experience» in Southern Norway, LUXlife, 2024. Brokkestøylens filosofi er først og fremst å drive bærekraftig- i alle ledd. Konseptet drives fra jord til bord. Mye dyrkes i kjøkkenhagen etter økologiske prinsipper og i naturen sankes ville vekster og bær som brukes i matlagingen. Jegere leverer vilt kjøtt fra Reinsdyr, Elg, Hjort og Rådyr. Fjell aure står også på menyen. Menyen er i all hovedsak ureist og lokal og er etter «Kjøkkengudinnens» valg og råvarenes tilgjengelighet. Åpningstider: 4 ganger i året kan man bestille plass på sesongens gourmet middager. Utover dette tilbys overnatting og bespisning i all hovedsak til forhånds- bestilte grupper og ulike retreats/kurs. Mange gjester tar også direkte kontakt og bestiller middager og opphold etter avtale med noen dager varsel. Brokkestøylen har 2 spisesteder: Støylen: Her serveres 3-7 retters smaks meny. Original, intim, historisk, nesten et lite museum med materialer fra nær området. Tilgjengelighet, 10 stk. sitteplasser. Glasshuset: Her serveres lokal tapas. Hele huset er i glass hvor naturen kommer helt inn til bordet. Brukes til ulike smakinger av vin og gin samt til større grupper både i privat og i jobb regi. Tilgjengelighet fra 20 til 50 sitteplasser. Overnatting: Domer/pods er produsert av gjenbruks- materialer. De har innlagt vann og vann toalett. Store, deilige doble «groundede» senger med allergivennlig sengetøy. 6 pods totalt med 12 stk. sengeplasser (2 med separate senger som kan deles) Tipien, badstu og stamp brukes til ulike typer kurs som yoga, «sound healing» og pusting bla. innen Wim Hof metoden, «oxygen advantage» og andre helse- relaterte arrangementer. Det å drive bærekraftig i alle ledd vil også si at Brokkestøylen har begrenset tilgjengelighet basert på ressursbruk og råvarer. Konseptet vårt er tilrettelagt for voksne over 18 år og kjæledyr er dessverre ikke mulig hos oss. Brokkestøylen vant LUXlifes: “Restaurant & Bar awards”, Southern Norway 2023 og “The most scenic dining experience”, Southern Norway 2024. Vertskap er Gro & Erik

Brokkestøylen ligger på veien mellom Brokke/Suleskard mot Stavanger. Veien er stengt fra midten av oktober til slutten av mai.

Vi har 5 luksus natur pods på 30 m2 for 1-2 voksne personer med innlagt vann og vannklosett. Domene har oppredde senger og håndklær, vannkoker, kaffe/te og mineralvann til fri disposisjon. Oppvarming er strøm.

Markedshagen vår utvides hvert år. Her dyrkes mye av grønnsakene og blomstene som benyttes i maten vi serverer. Vi satser også på en liten produksjonslinje med Valdres hvitløk. Kjøttet vårt (elg, hjort, rein) kommer fra Setesdals Vesthei.

Vi holder jevnlig kurs og retreats og har mye bookinger av firma grupper på 10 personer. I glasshuset

Konseptet vårt er tilrettelagt for voksne.

Velkommen til oss!

Gro & Erik

Les mer