Her finner du et stort utvalg av lokalmat- og drikkeprodukter. Mange av produsentene har egne gårdsbutikker eller utsalg. Ellers kan du ofte få tak i disse produktene gjennom andre gårdsbutikker, på markeder, i dagligvarehandelen eller i utvalgte forretninger. Her finner du varer som prisbelønnet ost, melk, spekepølse, hjemmelaget is, svinekjøtt fra glade, frittgående gris, tradisjonelt speket pinnekjøtt og fenalår, sider, eplemost, øl, sjokolade og selvfølgelig masse grønnsaker og frukt.
Besøk koselige gårdsbutikker over hele landet, hvor du kan handle ekte lokalmat og produsenten forteller deg historien bak maten du kjøper.
Her lages prisbelønt ost og flere sorter iskrem av gårdens ferske kumelk. Utvalget av gårds-is varierer med årstidene, og tilgang til råvarer er ofte en inspirasjonskilde. I gårdsbutikken er det e ... Fotograf : Ina Stenvig
Hva med smakfullt reinkjøtt fra Selbufjella eller økologisk kjøtt fra kyr som har beitet ved Glommas bredd? Du har mange menyalternativer når søndagsmiddagen skal lages!
Garden Oppheim er en fjellgård i Ål kommune i Hallingdal. Vi tilbyr kortreist og lokalt lammekjøtt som har beitet på høyfjellet i Hallingdal. Vi er opptatt av kvalitet og gamle tradisjoner i alle ... Fotograf : Fredrik solstad
Fersk eplemost, nypresset blåbærsaft og helsebringende svarthyllsaft er noen av drikkene du kan nyte både til hverdags og fest.
Gårdens navn er Øvre Næs mellom, som er en gammel slektsgård liggende vakkert til i Røykenvik med Brenneriet nederst på eiendommen. Det er allsidig drift på gården med kyr, skog og epler. Småskala ... Fotograf : June Persdatter Martinsen
Kjøp ferske egg fra lykkelige høns, eller smak ekte gårdsis laget av egg fra gårdens frittgående høner og melk fra naboens kuer.
På Bamsrudlåven arrangerer vi møter, kurs, og selskaper i stemningsfulle lokaler og landlige omgivelser. Vi lager dessuten vår egen GÅRDSIS, som er en italiensk-inspirert melkeis laget av melk fr ... Fotograf : Sigve Aspelund (Tinagent)
Prøv økologiske urter i te- og krydderblandinger, eller smak nydelige geleer basert på gamle oppskrifter fra loftet.
Norske kvinner har lange tradisjoner med nøysomt håndarbeid og bruk av ekte råvarer. På to vakre fjellgårder i Tolga dyrkes og foredles etter samme prinsipper den dag i dag. Fjellurt har produsert ... Fotograf : Rob Verdenius
Fersk, røkt eller raket fisk - valgene er mange. Lokale råvarer og gamle tradisjoner er en god kombinasjon når fisken skal foredles.
I 2013 åpnet vi vår nye og større gardsmatbutikk, møterom og serveringslokale. På forespørsel arrangerer vi omvisninger, møter og selskaper. Gardsbutikken er åpen mandag til søndag hele året. Rak ...