HANEN og Norsk Eplefest fortsetter det suksessrike samarbeidet om å gjennomføre konkurransen Norges Beste Eplemost, Eplesider og Fruktvin. Konkurransen består av en smakbedømmelse utført av profesjonelle aktører innen mat og drikke, etterfulgt av en fagdag og prisoverrekkelse.

Meld på årets beste produkter laget på råvarer fra 2020.

Er du en av dem som lager norsk drikke av frukt og bær? Vi kårer Norges beste drikke laget på norske råvarer. 9, 10 og 11. mars samler vi flinke folk som skal bedømme så godt som 90% av norsk drikke. I dommerpanelet er det fagfolk fra forskning, teknologer fra drikkeindustrien, eksperter fra HoReCa, butikk og Vinmonopolet, journalister og bransjefolk som sammen skal gi en grundig vurdering av hvem som har laget ekstraordinære produkter på råvarer fra 2020. Målet med denne konkurransen er også å vise frem det store mangfoldet som har vokst frem innen norsk drikke de siste årene. Kategoriene for konkurransen er eplemost, sider og fruktvin.

Premieutdeling og faglig påfyll:

Torsdag 11.mars vil vi arrangere et fagseminar for produsenter og bransjefolk med spennende fagprogram. Hold av datoen. Her kommer vi tilbake med mer informasjon, om det ikke blir mulig å møtes fysisk vil du kunne følge fagdagen gjennom streaming. Vi lover deg at det uansett kommer faglig påfyll denne dagen.

Påmelding av produkter:

I år er fristen for å melde seg på og betale 19.02.2021.
Frist for innlevering av produktene er: 26.02.2021
Vedlagt finner du en instruks for hvordan du melder deg på og sender inn produktene til oss.

Deltakeravgift er 600,- kr eks mva.
Per produkt er det 200,- kr eks. mva.

Påmeldingsskjema er utformet for ett produkt. Trykk på linken på nytt for å registrere neste produkt. Vi har forenklet skjema så lang det har latt seg gjøre.

Les instruksen før du melder deg på.

Påmelding

Betaling for produkter

Oversikt over de siste års vinnere av konkurransen "Beste eplemost, fruktvin og sider"

Undersider

Vinnerne av Norges beste eplemost sider og fruktvin 2019

Norge har vært vitne til en helt utrolig flott vekst i eplemoster og sider de siste 10 årene og er i ferd med å bli en drikkenasjon vi virkelig kan være stolte over.