Røyland Gård

  Photographer: Solfrid Sande

Bondens Marked Debio Godkjent Spesialitet Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
See in map Business webpage
Adress Vestbygdveien 486
4768 ENGESLAND
Phone 37278179
Longitude 8.049259
Latitude 58.532012

På Røyland Gård produserer vi tilbehør til ost og middag av norsk frukt og bær. Vi har tre utleieenheter som passer for alle fra storfamilier til par og single. Hver dag i juli har vi åpen gårdsbutikk og kafé.

Røyland Gård er en nydelig gjestegård med kun tre utleieenheter. Familiehytta Høgda hvor storfamilien kan samles, tømmerstua Solås for par eller små familier og Tårnet, en spektakulær leilighet med 360 graders utsikt fra toppetasjen. Alle utleieenhetene har velutstyrte kjøkken og bad med dusj.

Bruk gården som utgangspunkt for utflukter til Sørlandsbyene, eller for å slappe av med familien blant dyr og natur. Om sommeren kan du hilse på alle dyrene. Vi har hund, katter, høner, ender, hester og sauer. Ut ifra gården har vi turløyper til ulike postkassetopper - blant annet kommunens høyeste punkt Storemyrknyten. Hva med en bærtur, sopptur eller badetur til et nærliggende vann? Vi har også kanoer man kan låne. Ønsker du det enda mer avslappende kan du ta med en god bok og benytte våre store uteområder med sittebenker.

På gården produserer vi matskatter av høy kvalitet som kan kjøpes i gårdsbutikken. Hver dag i hele juli har vi også åpen sommerkafè med salg av et godt utvalg lokalmat, samt vaffel, kaffe, is og brus.

Velkommen skal du være!

Read more