Er du innom en HANEN-bedrift i sommer? Del et bilde fra ditt besøk på Instagram, og bli med i trekningen av en deilig høstweekend hos en av disse 3 fine HANEN-bedriftene!

Vinn overnatting for to på én av disse HANEN-bedriftene; Nutheim Gjestgiveri, Hindseter eller Storestølen Fjellhotell

Vinn overnatting for to på én av disse HANEN-bedriftene; Nutheim Gjestgiveri, Hindseter eller Storestølen Fjellhotell

Vinnerne er kåret

Vi har kåret 3 vinnere i HANEN sommerkonkurranse 2023. De har vunnet opphold på Storestølen Fjellhotell, Nutheim Gjestgiveri og Hindsæter. Se vinnerbidragene på HANENs Instagram.

Storestølen Fjellhotell

Storestølen Fjellhotell

Storestølen Fjellhotell ligger vakkert til på høyfjellet på veg til Aurland og Flåm med utsikt mot Hallingskarvet nasjonalpark. Vertskapet Anne Gørild og Tore Holtskog gir deg gjerne tips til opplevelser i området.
I premien inngår overnatting for inntil 4 personer for en helg høsten 2023.
Du kan kjøpe frokost og middag inne i Fjellstua eller du kan ordne selv i leilighetens kjøkken om du ønsker det.
Se mer om Storestølen Fjellhotell herNutheim Gjestgiveri

Nutheim Gjestgiveri

Nutheim Gjestgiveri er et lite familiedrevet hotell i hjertet av Telemark med vakker utsikt over daler og fjell. Hotellet ble ferdigstilt i 1877 og tilbyr overnatting med sjarme og sjel, veldig hyggelig vertskap og deilig mat på lokale råvarer. En heldig vinner får en høstweekend med overnatting for 2 her inkludert frokost.
Se mer om Nutheim Gjestgiveri herHindsæter sæter-suiter. Foto. Kathrine Dokken

Hindsæter

Hindsæter er et historisk, lite tømmerhotell fra 1898 midt i naturen i Jotunheimen langs turistveien over Valdresflya på 950 moh, 15 km fra Besseggen. Der har de 10 romantiske sæter-suiter og 7 dobbeltrom. En heldig vinner av konkurransen vinner en høstweekend i Sæter-suite hos Hindsæter. Premien inneholder overnatting for 2 personer i sæter-suiter inkludert frokost.
Se mer om Hindsæter og deres sæter-suiter her

Vilkår og betingelser:

Når du tagger bildet/reel og/eller sender det til oss på e-post, samtykker du til følgende vilkår og betingelser for denne konkurransen:

  • HANEN påtar seg ingen ansvar for krav knyttet til bilder som er publisert på Instagram eller sendt oss på e-post som en del av konkurransen. Deltakere er ansvarlige for eventuelle krav som oppstår som følge av bruken av bildet.

  • For å delta må du enten laste opp bildene på Instagram og tagge dem med #HANENsommerkonkurranse, eller sende dem på e-post til oss: post@hanen.no. Skriv "HANENs sommerkonkurranse" i emnefeltet. (Du må ha en åpen Instagram-konto for å delta)

  • Kun bilder som sendes inn i konkurranseperioden fra 30. juni til 23. august 2023 blir vurdert. 3 heldige vinnere trekkes den 23. august 2023. Vinnerne kunngjøres på HANENs Instagram.

  • HANEN har rett til å dele alle innsendte bidrag i egne kanaler. Fotografen vil bli kreditert.

  • Vinnerne er selv ansvarlige for å betale eventuell skatt på premiene.

Følg oss på Instagram