Undersider

GullHanen

GullHanen er en anerkjennelse til et medlem eller en gruppe av våre medlemmer som har lagt ned over flere år et solid arbeid knyttet til de prinsipper og verdier HANEN setter for sine medlemmer gjennom vårt verdigrunnlag

Matnettverk

Mange av HANENs medlemmer er lokalmat- og drikke produsenter. De selger ofte produktene både på gården sin og på Bondens Marked. En del selger også produktene sine gjennom dagligvarekjedene og ulike typer av delikatesseforretninger rundt i Norge. Vi har forsøkt å samle mat-nettverkene her.

Innlandsfisk

Ferskvannsfisk fra vakre innsjøer rundt i landet er noe av det sunneste og beste du kan spise i Norge i dag. Vi snakker om sik, røye, abbor, ørret, gjørs og gjedde. Det er ikke så mange profesjonelle innlandsfiskere i Norge i dag, men det finnes noen som har den tøffe og viktig jobben med å fange denne flotte fisken. Det er en drømmejobb for personer som er glad i natur og fiske.

Norges Beste Eplemost og Eplesider

HANEN og Norsk Eplefest fortsetter det suksessrike samarbeidet om å gjennomføre konkurransen Norges Beste eplemost, sider og fruktvin. Konkurransen består av en smaksbedømmelse utført av profesjonelle aktører innen mat og drikke, etterfulgt av en fagdag og prisoverrekkelse. Arrangementet ble gjennomført i Oslo, Landbrukets Hus 4. februar 2019.