Norsjø Hotell

Selskapsoppdekt spisesal   Fotograf: Kaia Hagen

Bildeutsnitt fra dobbeltrom   Fotograf: Kaia Hagen

Eksempel på dobbeltrom   Fotograf: Kaia Hagen

Utsikt fra vår veranda   Fotograf: Kaia Hagen

Klar for middag - spisesalen på hotellet   Fotograf: Kaia Hagen

Detalj fra rom   Fotograf: Trond Andersen

Bilde fra vår lobbybutikk med lokale varer   Fotograf: Kaia Hagen

MS Telemarken i en av slusene på Telemarkskanalen

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Kaia Hagen
Adresse Nordagutuveien 81
3812 Akkerhaugen
Telefon 35955000
Lengdegrad 9.253347
Breddegrad 59.394513

Norsjø Hotell er et familiedrevet hotell på Akkerhaugen, midt i Fruktbygda Midt-Telemark. Vi har en nydelig plassering med utsikt over Norsjø, og en egen kanalbåt som går i rute på Telemarkskanalen i juli.

Norsjø hotell fikk nye eiere og drivere i mars 2017. Sakte men sikkert jobber vi mot å gjøre Norsjø Hotell til "Fruktbygdahotellet". Med vår flotte plassering midt blant fantastiske fruktprodusenter, ønsker vi at dette skal reflekteres i hotellet, både visuelt og i maten vi selger og serverer.

Vi har 3 satsingsområder: Fruktbygda, Telemarkskanalen og Verdensarven Notodden og Rjukan. Dette er tre gode samarbeidspartnere for oss, og vi ønsker at våre gjester skal vite noe om disse etter å ha besøkt oss.

Med fokus på frukt i matlagingen, håper vi at våre gjester skal gjenkjenne smaker fra området. Vi bruker produkter fra lokale produsenter på frokostbuffeten, og disse selger vi selvsagt i vår lobbybutikk.

I sesong har vi kanalbåten MS Telemarken som går i daglig rute på Telemarkskanalen. Båten har plass til opptil 140 personer, og kan chartres til private turer utenom rutetidene.

Les mer