Nordre Aasberg

Til fjells med sau   Fotograf: Emil

Gardsutsalget   Fotograf: Emil

Fangsten   Fotograf: Emil

Urtehagen   Fotograf: Emil

Aasberg med Hallingskarvet i bakgrunnen   Fotograf: Emil

Lam av Gammel norsk sau   Fotograf: Emil

Kløving med båthuset i bakgrunn   Fotograf: Gerd

Dexterku og okse   Fotograf: Emil

Urteblandinger, skinn og tippoldeforeldrenes hylle   Fotograf: Emil

Teppe vevd av Nelly Aasberg, sitteskinn   Fotograf: Emil

Sitteskinn, tøffler og votter   Fotograf: Emil

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Emil Steira
Adresse Dagalivegen 120
3588 Dagali
Telefon 32 09 37 62
Mobiltelefon 924 54 574
Lengdegrad 8.42847
Breddegrad 60.412938

Fiske i fjellvann på Hardangervidda, Produksjon av kjøtt fra Gammel norsk sau og Blæsa sau, og storfekjøtt av rasene Dexter og Østlandsk raukolle. Dyrking av poteter og urter som blir videreforedlet. All produksjon er økologisk. Garden har eget gardsutsalg.

Hva vi har å tilby i gardsutsalget vil variere noe etter årstidene. Kjøtt vi har å tilby er fra dyr som blir slaktet på høsten og frosset. Vi ønsker å produsere alt kjøtt uten kraftfor og med mest mulig bruk av naturlig beite, på godt norsk "gras fora biff". Utfra denne filosofien er det ikke riktig å slakte dyr til andre årstider enn om høsten. Høsten er og jakttid og vi kan så lenge lageret rekker tilby elgkjøtt. Fiske er for det meste ørret, litt røye, mesteparten blir lagt ned til rakafisk, men vi har noe fersk fisk på ettersommeren. Rakafisken er klar for salg i slutten av november og vi tar imot bestillinger på rakafisk og kjøtt, og har i begynnelsen av desember en leveringstur til Oslo.

Vi har og for salg garvet skinn fra våre dyr og produkter laget av saueskinn. Samt noen varer fra andre produsenter og kunsthåndverk.

For nærmere informasjon om varer og åpningstider sjekk vår facebookside eller ta kontak på telefon. Selv om det ikke er i vanlig åpninghstid åpner vi gjerne om det passer sånn.

Dagali er ei bygd som er nært knyttet til Hardangervidda. Historisk var vidda livsnerva for bosettinga i bygda gjennom beite, fiske, jakt og fangst. Sportsfiskemulighetene med utgangsunkt Dagali er unike. Bygda strekker seg i høydemeter fra ca. 800 m.o.h. til over 900 m.o.h. Gården vår ligger på 910 m.o.h. dette vil si at vi har vidda som nærmeste nabo.

Dagali har Joker dagligvarebutikk med post og apotekutsalg. Avstanden til Geilo er 24 kilometer der utvalget er stort med butikker og restauranter. Geilo er selvfølgelig kjent for ski og vintersport, men i Dagali har vi et stort utvalg av aktiviteter ikke bare om vinteren, men og om sommeren!

Aktiviteter

Full On

Fiskekort Ossjøen

Fellesfiskekort Lågen, Hardangervidda øst

Serious Fun

Dagali Opplevelser

Dagali Fjellpark

Dagali Hotell

Dagali

Les mer