Skudeneset Gaard As

  Fotograf: May Tove Lindås

  Fotograf: May Tove Lindås

  Fotograf: May Tove Lindås

  Fotograf: May Tove Lindås

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Erik Lindås
Adresse Langenesveien 83
4640 Søgne
Telefon 93061924
Lengdegrad 7.839591
Breddegrad 58.086275

SKUDENESET GAARD - ET PARADIS PÅ JORD En Vingård med eget kurvmakerverksted. Vinstokkene er omgitt av villsauer og honningproduserende bier. En atmosfære uten like..

Skudeneset Gaard ligger idyllisk til ved elva Sygna på Stokkeland i Søgne. Vi kjøpte gården i 2011 og har med årene skapt vårt eget paradis. Besøk oss gjerne eller avtal et kurs for deg eller din bedrift.

På gården dyrker vi vår egen pil og er i dag en av Norges største pilprodusenter. Vi har eget kurvmakerverksted, som produsere mange forskjellige produkter i pil og andre naturmaterialer, og vi holder kurs i blant annet tradisjonell kurvfletting og levende pileflett. Kurvmaker-verkstedet er godkjent lærebedrift hvor vi sammen med Tradisjonshåndverk opplæringskontor og kompetansesenter har tilknyttet lærlinger.

Vi er stolte av å være en av fire kommersielle vingårder i Norge. Vi har vårt eget vineri med vinproduksjon og vil arrangerer kurs i blant annet vinsmaking. Komplett kurs-liste over de forskjellige kursene vi vil tilby kommer.

På gården bor det 14 villsauer som går og beiter mellom pil og vinstokker, og forsyner oss med nydelig lammekjøtt og vakre lammeskinn.
4 bikuben sørger for god pollinering av pil og druestokker, de leverer fantastisk god honning som kan kjøpes ved å kontakte oss.

Vi sitter med andre ord ikke og tvinner tomler på Skudeneset Gaard. Hvert år har vi nye prosjekter på gang.

Les mer