Eidfjord Fjell & Fjord Hotel

Oppgradert møte og konferanserom. Lyst og luftig. Plass for 15 personer. Ta kontakt for tilbud.   Fotograf: Tone Lægreid

Bilde av hotellet

Terassen

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Tone Lægreid
Adresse Lægreidsveien 7
5783 Eidfjord
Telefon 53665264
Lengdegrad 7.070474
Breddegrad 60.465331

Velkommen til Eidfjord Fjell & Fjord Hotel i Eidfjord, Hardanger. Vi er et privat lite hotell uten kjedetilknytting! Vi kjenner Eidfjord og Hardanger, og vil gjerne hjelpe dere til å ha en hyggelig stund her i bygda vår.

Vi har 28 rom på hotellet - og rommene passer for folk flest. Det er verken gull eller porselen på vasken, men har en vanlig standard for oss som ikke trenger luksus. Alle rommene er på samme plan som resepsjonen. Alle rommene er relativt like. Noen rom egner seg bedre for familier - snakk med oss i forkant så ordner vi det beste rommet til deg. Halvparten av rommene ligger med utsikt mot fjorden og resten har utsikt mot fjellene. Rommene er ikke godt egnet for handikap.

Vi har et lyst og luftig møtelokale som passer perfekt til små og halvstore bedrifter for sine samlinger. Dere får sitte i fred & ro, og vi har moderne utstyr. Stor flatskjerm som du kan "caste" presentasjonen din over på! Ta kontakt for tilbud på kveldsmøter, heldags møter med lunsj, lunsj til lunsj med overnatting og 3 retters middag. Vi hjelper dere.

Vi har egen restaurant på hotellet - Restaurant Fjell & Fjord.
Våre enestående kokker lager hjemmelaget og moderne god mat basert på lokale produkter!
Hverdag eller fest, begravelse eller bryllup - vi hjelper deg.
Vi har egen lekekrok for barn og menyen fåes i barneporsjoner.

Restauranten har kapasitet opp til 100 stk, kommer an på hvilken sesong.

Vi er fleksibel på det meste – så kom med ønsker seint eller tidlig!
TILGJENGELIG HELE ÅRET for grupper!

Les mer