Fagerlia Gård og Opplevelser

Bondens Marked
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Reineveien 156
8373 Ballstad
Telefon 97438737
Lengdegrad 13.525208
Breddegrad 68.078528

Fagerlia Gård og Opplevelser finner du på Ballstad i Lofoten. Gården vår ligger vakkert til, omkranset av fjell og fiskevann. Vi har smådyr på gården, så som sau, kje, katt... Vi har hus for leie, huset er bygd i 1954 og har 4 soverom og ellers alle fasiliteter. Du kan også leie robåt hos oss, og det er bra med fisk i ferskvannene her nede på Ballstad.

Vi på Fagerlia Gård vil prøve å legge til rette for at du skal få et fint opphold hos oss. Her kan du finne ro og avkobling, da gården vår ligger fredelig til. Det er fine turmuligheter rett ut av døra. Du kan velge mellom tur i fjellet uten å følge oppgåtte stier, eller du kan følge turvei inn i fine friluftsområder i umiddelbar nærhet.

Vi har en vedfyrt steinovn på gården, den blir brukt til brødsteiking og annet gjennom sommeren. Det er da mulig å få kjøpt ferske bake-varer eller du kan utnytte etter-varmen i ovnen til egen middag i eks leirgryte.

Det er også tilrettelagt for opphold utendørs. Fine sittegrupper for ettermiddagskaffen, eller litt mer røffe uteplasser med bålpanne.

Vår visjon er å ta tiden tilbake og leve det gode liv, som vi vil dele med andre.

Velkommen til oss!

Les mer