Aktiv Fritid - opplevelser med utsikt

Sykkeltur til Verdens Ende

Vår stemningsfulle Gamme

Gamma

Norges høyeste svarte klatreløype !

Via Ferrata klatring

Verdens Ende - vakkert hele året !

Via Ferrataklatring og luftig rappellering.

Velkommen til vår Base Camp på Tjøme !

Zipline

Base Camp - Trapper så alle kan komme seg opp.

Debio Godkjent Norsk økoturisme
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Berit Norheim
Adresse Langvikveien 22
3145 Tjøme
Telefon + 47 97142512
Lengdegrad 10.422443
Breddegrad 59.078316

Aktiv Fritid – opplevelser med utsikt - er en helårsdrevent opplevelsesbedrift med egen Base Camp på vakre Tjøme nær Verdens Ende og Færder Nasjonalpark. Vi skaper «opplevelser med utsikt» til bedriftsmarkedet, turister, skoleklasser og private grupper.

Aktiv Fritid - opplevelser med utsikt - ble etablert i 1999 og eies og drives av Berit Norheim. Vi har en fantastisk strandeiendom hvor vi har bygd opp vår "Base Camp". Naturen består av bergarten Lavikitt, en dyp glove med bratte fjellsider ned mot sjøen, store kampesteiner, gamle eiketrær og høye flotte svartor.

Aktivitene er tilpasset det morsomme terrenget og vi har tilrettelagt området med gangbruer og trapper så alle kan komme opp å se på utsikten.

Vi tilbyr miljøvennlige aktiviteter som lagkonkurranser, Via Ferrata klatring med luftig rappellering, høydepark, zipline, guidet sykkelturer ut til Færder Nasjonalpark og Verdens Ende, 59`sykkel, flåtebygging og økologisk servering inne i vår stemningsfulle Gamme som har plass til 70 personer. Vi har i tillegg en gapahuk med plass til 40 personer.

Grupper fra kan bestille arrangementer hele året.

Enkeltpersoner kan i sommerhalvåret bestille Høydepark og Via Ferrata klatring på våre fellesturer.

Les mer