Utistuvollen Dalsbygda

Utsalg og kokhus på Utistuvollen   Fotograf: Randi Brænd

Stemning i fjøset på Utistuvollen   Fotograf: Randi Brænd

Med Forollhogna-toppen som nabo   Fotograf: Randi Brænd

Prislista på Utistuvollen   Fotograf: Randi Brænd

Ku-uult skilt...?   Fotograf: Randi Brænd

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Randi Brænd
Adresse Utistuvollen, Dalsbygda
2550 Os i Østerdalen
Telefon 481 09 683
Lengdegrad 10.913824
Breddegrad 62.590759

Av sikkerhetshensyn holder vi Korona-stengt på Utistuvollen Seterkafe, Vangrøftdalen i Dalsbygda. Vanligvis tilbyr vi tradisjonell og mer moderne seterkost i et freda setertun fra første del av 1800-tallet, men heller ikke i år får vi til dette innenfor gjeldende smittevernregler. Vi håper at vi fra neste sommer igjen kan tilby servering i det fri, mens du nyter maten kan du høre bjelleklang fra ku og sau som beiter i liene omkring!

Vi kan også friste med sanselige turer til seterlandet for store og små! Våre spesialiteter omfatter som nevnt seterkost og annen lokalmat. Vi har imidlertid prøvd å gi tjukkmjølk, eller "tettemelk" som det ble kalt andre steder, og rabarbraen en renesanse. Derfor bruker vi tjukkmjølk i mange av våre retter, blant annet i rømmegrøt og setervaflene, mens av rabarbraen lager vi saft og syltetøy.

Åpent lørdager og søndager fra 10. juli til 16. august 2020, kl 12 - 18. Mulig å være med på fjøsbesøk på ei seter i drift, og vi kan også ta i mot grupper og lukkede selskaper. Ring oss for bestilling!

Les mer