Styrsvollen Gård

Besøksgård med barneridning   Fotograf: Arvid Storli

Lykkelige frilandsgriser: Møt Mr. Bacon og Fru Sylte   Fotograf: Arvid Storli

Vaktel egg - Rike på næring, rike på smak!   Fotograf: Arvid Storli

Norske Boer Geiter   Fotograf: Arvid Storli

Hest på gården må det være   Fotograf: Sigrid Flatås Storli

Bronsjekalkunen Leif finner du på tunet!   Fotograf: Arvid Storli

Skinn fra Styrsvollen Gård kommer i fra den Norske Farga Spælsauen. Den er kjent for sin vakre og gode ullfell med finfibra botnull og glansfulle dekkull. Fellen fra Farga Spælsau finnes i alle fargevariasjoner. Denne fellen har vandret i Oppdals fjella og blitt preget av rå norsk natur som har fått frem de beste kvalitetene i ulla.   Fotograf: Arvid Storli

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Styrsvollen Dovreveien 436
7340 Oppdal
Telefon 95921184
Lengdegrad 9.640995
Breddegrad 62.565044

Vi produserer lokalmat av ypperste kvalitet. Vi tilbyr våre kunder kortreist, ren og sunn mat rett fra gården. Et lykkelig dyr bli godt mat er vår filosofi! Vi tilbyr også gårdsopplevelser for liten og stor, hvor livet på bondegården er hovedtema.

Styrsvollen Gard er et småbruk som ligger midt mellom Dovrefjell og Trollheimen i Oppdal kommune.

Vi har drevet bruket siden 2009 og driver med sauehold for kjøtt og ull-produksjon som hovednæring.

I tillegg til sauene har vi Boer Geiter og Frilandsgris.

Den rike fjellfloraen og berggrunnen i Østfjella i Oppdal er grunnlaget for at området har noe av det beste fjellbeitet som finnes i Sør-Norge.

Våre dyr som beiter nettopp der, lever et fritt og naturlig liv midt i naturens spisskammers som bugner av urter og planter fulle av næring og smak. Dette gir god dyrehelse og smakfult kjøtt av topp kvalitet.

Vi har også andre dyre-innslag på gården. Dyrene som skaper det unike mangfoldet rundt oss er bl.a. vaktler, hester, hunder, katter, høns, kaniner, minigriser, kalkuner, gjess, ender med mer.

I tillegg til å drive med kjøttproduksjon driver vi også besøksgård og aktivitetsleir tilbud.

Besøksgården tar imot alt fra enkeltpersoner til store grupper på bestilling, samt Åpen Gård arrangementer. Vi tar også på oss en del oppdrag med Barnas Bondegård under større offentlige arrangement.

Nytt av året er Aktivitetsgård hvor vi tilbyr aktivitetsuker/leir deler av året hvor du får bli med på all morroa på bondegården!

Les mer