Kjøkkenveien 3

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Storelvdalsveien 3420
2480 Koppang
Telefon 99312304
Lengdegrad 11.028262
Breddegrad 61.458977

Kjøkkenveien 3 ligger i Imsroa, ved riksvei 3, midt i Østerdalen. Akkurat der Birkebeienerveien kommer ned fra Lillehammer og Sjusjøen, og bare et langt stenkast unna der Imsdalsvannet utvinnes og produseres. Den gamle riksvei 3 går bokstavelig talt nesten over trappen til denne sjarmerende cafeen hvor du får servert deilig hjemmelagde fristelser i stemningsfulle omgivelser

Kaféen er sesongåpen. Fra juni er den åpen i helger fra klokken 12:00 til 18:00, og fra skoleferiestart er den åpen tirsdag- søndag fra klokken 12:00 - 18:00. Mandager er vi stengt.

Vi serverer både kaker, enklere lunsjretter og middag. Hvis dere er mange kan det være lurt å bestille middag litt på forhånd. Bare ring!

Maten vi serverer er i hovedsak basert på lokale og regionale råvarer som er tilberedt med inspirasjon fra tidligere tiders "kokekoner" og Henriette Schønberg Erkens Stor kokebok. Vi bruker også alle råvarene vi har tilgjengelig i skog, fjell og hage, både blomster, trær og bær. Dette blir det spennende smaker av!

Når været tillater det, er det en fryd å sitte i den gamle hagen som blomstrer med gammeldagse stauder og roser som er tilpasset klimaet her i Østerdalen.

Huset er en viktig ramme rundt kaféen, og ble bygget på slutten av 1800-tallet som butikk for Storelvedalens forbrugsforening. Den gang var det yrende liv i Imsroa, og butikken var ettersigende den største butikken mellom Elverum og Røros. Butikken ble lagt ned etter at riksvei 3 ble lagt om på 1970-tallet, og frem til kaféen åpnet i 2015 har det gamle butikklokalet huset keramikkverksted, snekkerverksted og lager.

I tillegg til kafén er det også utleie av selskapslokaler i den gamle storstua til butikkbestyreren i andre etasje. Her serverer vi lunsjer og middager for grupper fra ca 10 til 30 personer. Da dekker vi med det fineste vi har, og gjestene føler at de er hensatt til en svunnen tid i denne atmosfæren...

Fra tid til annen inviterer vi til arrangemanter - enten i kaféen eller på storstua oppe. Da kan det være tema som "Kulturhistorisk taffel" oppe eller "Damenes aften" med Afternoon-tea nede i kaféen.

I kaféen har vi plass til ca 50 personer, og vi tar gjerne imot busser på bestilling.

Velkommen inn og la tiden stå stille et øyeblikk...

Les mer