Sjokoladelåven

  Fotograf: Sjokoladelåven

  Fotograf: Sjokoladelåven

  Fotograf: Sjokoladelåven

  Fotograf: Sjokoladelåven

  Fotograf: Sjokoladelåven

  Fotograf: Sjokoladelåven

  Fotograf: Sjokoladelåven

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Nordre Nesset gård Rondevegen 1518
2477 Sollia
Telefon 91309591 / 95971097
Lengdegrad 10.14
Breddegrad 61.89037

Velkommen til Sjokoladelåven! Vi produserer håndlaget konfekt og sjokolade som er inspirert av fjell og skog i Rondane. Disse godsakene får du kjøpt i butikken i den gamle stallen på gården, hvor du også kan se inn i produksjonen gjennom et vindu. Ute på tunet har vi flere sorter dyr som setter pris på litt mat og kos. Vi holder åpent aller dager i skolens sommerferie, kl 11-16.

Ta med hele familien og besøk Sjokoladelåven på Nordre Nesset gård ved foten av Rondane. Gården ligger ved naturskjønne Nasjonal turistveg Rondane og Atnsjøen. Her får du en unik og smakfull opplevelse.

I stallen på den historiske gården produseres sjokolade og konfekt med smaker, uttrykk og navn fra gårdens nærområde. Her kan du smake, og se sjokolade og konfekt bli produsert, gjennom et vindu i butikken.

Vi bruker lokale smaker og rene naturlige råvarer. Alt lages for hånd, og i gårdsbutikken kan du kjøpe med deg godsaker hjem. Fra den rikholdige disken velger du selv dine favoritter, alt fra ulike konfekter for enhver smak, til de beste figursjokoladene til barn i alle aldre.

Her kan du også nyte en kopp kaffe, Rondanes beste softis og hjemmelagde kaker i historiske omgivelser. Her på gården bodde og arbeidet kunstneren Harald Sohlberg mens han malte det som skulle bli Norges nasjonalmaleri, "Vinternatt i Rondane".

På gården er det også et levende gårdsmiljø hvor du kan kose, klappe og fore ulike dyr, i naturskjønne omgivelser og et fint og populært turområde, med Rondane og Alvdal Vestfjell som nærmeste naboer.

Vi holder åpent alle dager i påsken og i skolens sommerferie, og helger ellers i året. Ta kontakt for avtaler og gruppebesøk.

Les mer