Hardangervidda Fjellguiding

Norsk økoturisme
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Elgtråkket 12.
2743 Harestua
Telefon 97541860
Lengdegrad 10.719261
Breddegrad 60.20116

Vi ønsker deg velkommen til ekte fjellopplevelser med proffe guider. Vi tar deg med inn i juv og gjel, med hengebroer, fossende elver og blinkende vann. Du får oppleve viddas storhet med bølgende vidder og bratte fjelltopper. Vi ser etter spor fra de som har levd her før oss og hører om Hardangerviddas tilblivelse – dens historie og mystikk.

Hardangervidda Fjellguiding staretet som et guideselskap i 1999. Motivasjonen var å få mennesker ut i naturen, der hvor kulturhistorien lever, og inspirerer til opplevelser. Mange ønsker å gå ut på turer, men er ukjent i områdene. Da er det fint å gå sammen med en «kjentmann» som gjør naturen tilgjengelig.

Vi tilbyr naturbaserte turer, opplevelser og aktiviteter. Dette innebærer at vi tar utgangspunkt i lokal natur og kultur, og vi formidler kunnskap om lokal historie, botanikk, geologi og fugle- og dyreliv.

Vi er opptatt av å være en bærekraftig og kunnskapsrik bedrift. Hardangervidda Fjellguidings virksomhet skal belaste miljøet i minst mulig grad, og vi stiller krav til vertskap, service, mattradisjon, historiefortelling og kunnskapsrike guider. Gjennom det tradisjonelle, enkle og ekte ikke-mekaniserte friluftslivet, er det vårt mål å tilrettelegge for opplevelse av naturglede og derigjennom stimulere våre gjesters engasjement for naturvern og kulturvern.

Kontakt oss for bestilling av turer i dag, så garanterer vi dere en trygg og innholdsrik opplevelse dere sent vil glemme.

Velkommen til oss!

Les mer