Fjeld gård ved Isesjø

Padle, ro, fiske, eller...bare ta det med ro.   Fotograf: Skjeberg Folkehøyskole

Våre dyr lever et fritt og godt liv, du som overnatter i en av bygningene i gårdstunet vil, hvis du vil, bli nærmere kjent med både en håndfull høner, Shetlandsponnien Frøya, smålensgjessene, to hyggelige kaniner og en lite saueflokk.   Fotograf: Skjeberg Folkehøyskole

Her er vi som driver og eier gården idag. Halvor arvet gården etter sin far, men på denne gården har det bodd folk fra isen trakk seg tilbake. Vi har drevet gården sammen siden 1979, og deler gjerne gårdslivet med deg som er interessert i det levende livet.   Fotograf: Skjeberg Folkehøyskole

Vi tar gjerne nye utfordringer. Her er elever fra Skjeberg folkehøyskole rundt bålet på overnattingstur i oppstarten av skoleåret. En av oppgavene var foto.   Fotograf: Skjeberg Folkehøyskole

4H-gård Norge Debio Godkjent
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Lena Söderlund
Adresse Iseveien 357
1730 Ise
Telefon 92458668 / 92656916
Lengdegrad 11.20452
Breddegrad 59.283024

På Fjeld gård tilbyr vi overnatting i tømmerhytte like ved strandkanten. Vedfyrt badstue, gode senger, velutstyrt kjøkken i en romslig hytte. Soveanneks. I skolens sommerferie kan vi også tilby overnatting i Skolestua, her har du et romslig kjøkken i første etasje og sovemuligheter til flere på loftet.

Fjeld gård ligger der naturen begynner. Fem minutters kjøretid unna ligger Tusenårsbyen Sarpsborg ved den mektige Sarpefossen. I området finner du et utall vakre helleristninger, og kulturminner som herregårder og festningsverk. I tømmerhytta ved den vakre innsjøen Isesjø kan du finne roen, det er et rikt fugleliv, vannet er fiskerikt og du kan leie kano, kajakk eller robåt.

Hyttetunet er til leie for dere som vil ha noen dager sammen i rolige omgivelser. Her får ting lov til å ta litt tid, du fyrer opp i peisen og badstuen. Varmer vann til en dusj inspirert av japanske bad, eller kanskje blir det et bad hvis ikke isen ligger altfor tykk... Solceller på taket gir strøm til lys, kjøleskap og lading av mobiltelefonen. Gode senger, ferdig redd opp venter:)

I skolens ferier kan vi tilby overnatting i Skolestua. Denne koselige bygningen med alle sine kriker og kroker ligger i gårdstunet, og bor du her kan du ta del av hverdagslivet på gården.

Vi har lett adkomst med bil, men for deg uten bil er det også lett å komme hit, med tog og buss er det ikke langt å gå fra nærmeste bussholdeplass, Fjell, busslinje 14, Østfold kollektivtrafikk.

Velkommen!

Les mer