Tufjord Brygge

Sjøfiske etter kveita I Trollsundet, mellom Rolvsøy og Ingøy!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Ytterst ute i havgapet er moltene røde..   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Skodda fra Barentshavet siger inn Skaret i Valfjord!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Storsanda i Nordhamn på Rolvsøy!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Lilla høstslør over Gunnarnes!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Lek på stranden!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Liten tass i stor natur, Stoppelfjord på Rolvsøy!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Herlige sanddyner i Gåsvika på Rolvsøy!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Idyll ved brygga. Båtene våre som er til utleie.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Mere idyll. Kveldsstemning i Tufjord, solen skinner til langt på kveld   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Mulighet for å overnatte i telt innendørs i sjarmerende tørrfiskloft, tilgang toalett, dusj i 1 etg. Grillmuligheter og sittegruppe på brygga.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Brudesuiten på tørrfiskloftet. Glamp sammen med din kjære.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Stemningsbildet fra tørrfiskloftets 2 etg. Her arrangeres Moltafestival 1 gang pr. sommer.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Høst på øya og idyll på strandhugg. Samantha koser seg i varm sand.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Vintersesong og sjarkflåten til brygga .   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Søte puser holder seg rundt husene vinterstid, det kan vanke både gulerøtter og annen snack.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Hundespann over øya.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Spennende med isfiske.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Den kjente hvithvalen som ble landskjendis da den ble befridd for seler i april 2019, kom inn til Tufjord Brygge og Tufjord etter å ha blitt en fri hval. I Tufjord ble den en elsket kjæledegge.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Hvithval og husky ble til kjærlighet.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Hvithvalen begeistret skoleelevene ved Gunnarnes skole.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Mye skjell å finne langs strendene, og de blir også fine bildemotiv.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Nyttårstreff på brygga.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Tufjord Brygge ligger helt ytterst ut mot storhavet.   Fotograf: Ari Koskenniemi, Nordic fishing

Øyas fiskebruk Tufjordbruket tar ibruk fiskehjeller for div. tørk av fisk. I bakgrunnen Tufjord Brygge   Fotograf: Ari Koskenniemi, Nordic fishing

Båtene i gult solslør.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Tufjord Brygge.   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Flott kveitefangst hos Tufjord Brygge. Sesong 2019   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Avslapning i nydelig vårvær!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Stamgjest hos Tufjord Brygge, Christian elsker å fiske flyndre, og tilberede lekre måltider.   Fotograf: Bartelt

Høststemning. Tufjord Brygge under restaurering høst 2018   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Kjemepe flott uer til en glad gjest.   Fotograf: gjest

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Siss Heidi Hansen
Adresse Tufjord Brygge
9670 Tufjord
Telefon 90090569
Lengdegrad 23.906189
Breddegrad 71.001207

Tufjord Brygge ligger på Rolvsøy i Vest Finnmark og er en eksotisk perle ytterst ute. Vi tilbyr ferieopphold i sjarmerende leiligheter/sjøhus med plassering rett på bryggen. De beste fiskefelt er rett ut fjorden og i magiske Trollsundet er det fine kveiteforekomster. Rolvsøy har et flott turterreng, med nydelige strender, fjorder og fiskevann. Den vakre øya ute i havet har et rikt fugleliv og blomsterflora. Nyt midnattssol og sjøen fra vedfyrt badestamp, grill og kos dere på bryggen til en nydelig utsikt utover fjorden. Småviltjakt, godt med hare og grågås. Mulighet for havfiske, anlegget har fra GeMI 600 aluminiumsbåter og fiskeutstyr til leie og servicestasjon for fiskere/fangst.

Rolvsøy er et nydelig sted langt ute i havet med mange muligheter: Reisetid fra Hammerfest, 1 time med båt, avgang 3 ganger pr. uke direkte. 3 timer med båt fra Alta. Eller kjør nasjonal turistvei til Havøysund. Fra Havøysund er det 30min. med båt til Rolvsøy, avgang daglig, unntatt lørdag.

Havfiske: Rentaboat A/S har stasjon ved anlegget og tilbyr utleie av nye GeMi 600 aluminiumsbåter, 20/21 fot med 75 HK. Redningsvester medfølger leien. Båtene har kartplottere og ekkolodd. Havfiskestenger kan leies. Guiding kan avtales. Fisketurister/gjester hos Tufjord Brygge har tilgang kaianlegg, flytebrygge, tørkerom for kjeledresser, sko/støvler, filiteringsbord, spyleordning, kran, utestue med sittegruppe, grill, bod med fryseboks, vaskemaskin og tørketrommel.

Lokalmatproduksjon: Molta A/S har produksjonsrom inne i det gamle pakkhuset. Molta høster bær og urter på øya, og produserer syltetøy, sirup og gele, og duften av herlighetene kan kile deilig i nesen når produksjon pågår.Flatbrødproduksjon tilsatt arktiske urter og bær er forholdsvis ny.Det er og mulig å bestille ferske brød fra bakeriet.

Dagsturer på øya : På Rolvsøy er det mange muligheter hele året. Vinterstid er det ideelt for skiturer i fjellandskap eller over nakne myrer, og man kan prøve isfiske på de mange vannene på øya.

Våren er nydelig med trekkfuglenes tilbakekomst, turer på rabber og topper og strand promenader. Sommerstid kan man dra på teltturer rundt på øya og skrive seg inn i turkassene, mange er registert som perleturer. Dagsturer eller «campe» i en av de flotte fjordene, vakre Stoppelfjorden anbefales.

Guided båttur: Vår og sommer er det mulighet for å båtturer, fiske og bare kjenne på lykkefølelsen, dra på sightseeing turer til sel koloni, fuglefjell, Fruholmen fyr, øya rundt tur eller besøke naboøyer.

Fine veier for sykling, og avstikkere fra hovedveien til små perler for lunsj. Vandre på fantastiske strender og blomsterenger. Bare nyte livet og sjøluften ved Nordishavet.

Velkommen til å utforske ytterst ute!

Les mer