Tufjord Brygge

Sjøfiske etter kveita I Trollsundet, mellom Rolvsøy og Ingøy!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Ytterst ute i havgapet er moltene røde..   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Tufjord Molta& utleie A/S   Fotograf: Ketil Olsen

Skodda fra Barentshavet siger inn Skaret i Valfjord!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Storsanda i Nordhamn på Rolvsøy!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Lilla høstslør over Gunnarnes!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Lek på stranden!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Liten tass i stor natur, Stoppelfjord på Rolvsøy!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Herlige sanddyner i Gåsvika på Rolvsøy!   Fotograf: Siss Heidi Hansen

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Siss Heidi Hansen
Adresse Tufjord Brygge
9670 Tufjord
Telefon 90090569
Lengdegrad 23.906189
Breddegrad 71.001207

Tufjord Brygge ligger på Rolvsøy i Vest Finnmark og er en eksotisk perle ytterst ute. Vi tilbyr ferieopphold i sjarmerende leiligheter/sjøhus med plassering rett på bryggen. De beste fiskefelt er rett ut fjorden og i magiske Trollsundet er det fine kveiteforekomster. Rolvsøy har et flott turterreng, med nydelige strender, fjorder og fiskevann. Den vakre øya ute i havet har et rikt fugleliv og blomsterflora. Nyt midnattssol og sjøen fra vedfyrt badestamp, grill og kos dere på bryggen til en nydelig utsikt utover fjorden. Småviltjakt, godt med hare og grågås. Havfiske, anlegget har fra mai 2016 fire nye GeMI 600 aluminiumsbåter til leie og servicestasjon for fiskere/fangst.

Rolvsøy er et nydelig sted langt ute i havet med mange muligheter: Reisetid fra Hammerfest, 1 time med båt, avgang 4 ganger pr. uke direkte. 3 timer med båt fra Alta. Eller kjør nasjonal turistvei til Havøysund. Fra Havøysund er det 30min. med båt til Rolvsøy, avgang daglig, unntatt lørdag.

Havfiske: Rentaboat A/S har stasjon ved anlegget og tilbyr utleie av nye GeMi 600 aluminiumsbåter, 20 fot med 75 HK. Fiskeutstyr og redningsvester medfølger leien. Båtene har kartplottere og ekkolodd. Havfiskestenger kan leies. Guiding kan avtales. Fisketurister/gjester hos Tufjord Brygge har tilgang kaianlegg, flytebrygge, tørkerom for kjeledresser, sko/støvler, fileteringsbord, spyleordning, kran, utestue med sittegruppe, grill, bod med fryseboks, vaskmaskin og tørketrommel.

Lokalmatproduksjon: Molta A/S har restaurert nytt produksjonsrom inne i den gamle fabrikken. Molta høster bær og urter på øya, og produserer syltetøy og sirup, og duften av herlighetene kan kile deilig i nesen når produksjon pågår.

Dagsturer på øya : På Rolvsøy er det mange muligheter hele året. Vinterstid er det ideelt for skiturer i fjellandskap eller over nakne myrer, og man kan prøve isfiske på de mange vannene på øya.

Våren er nydelig med trekkfuglenes tilbakekomst, turer på rabber og topper og strand promenader. Sommerstid kan man dra på teltturer rundt på øya og finne turkassene. Dagsturer eller «campe» i en av de flotte fjordene, vakre Stoppelfjorden anbefales.

Guidede båtturer: Vår og sommer er det mulighet for å båtturer, fiske og bare kjenne på lykkefølelsen, dra på sightseeing turer til selkoloni, fuglefjell, Fruholmen fyr,øya rundt tur eller besøke naboøyer.

Fine veier for sykling, og avstikkere fra hovedveien til små perler for lunsj. Vandre på fantastiske strender og blomsterenger. Bare nyte livet og sjøluften ved Nordishavet. Utleie av sykler.

Velkommen til å utforske ytterst ute!

Les mer