Madame Tveten

Overnatting i Bryggerhuset

Værelse "Gammetua"

Konferanse i Storstua

Stemning i Eldhuset. Konferansegjestene nyter 3-retters meny

"Drømmerommet"

"Drengestua"

Husfruen konsentrert under tilberedning av lunsjen. Hjorteburger står på menyen.

Topptur til Hørtekollen

Juvvandring i Asdøljuvet

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Martelene Fauske
Adresse Ringeriksveien 548
3410 Sylling
Telefon +47 97 97 16 51
Lengdegrad 10.307781
Breddegrad 59.88413

Madame Tveten er et intimt gårdshotell øverst i Lier. Om du vil holde konferanse, har behov for overnatting eller vil oppleve noe spesielt, er et besøk på gården å anbefale. Bare 40 minutter fra Oslo - og kun 20 minutter fra Drammen og Asker.

Gården er fra 1823 og historien sitter fremdeles i veggene. I 2004 åpnet Madame Tveten dørene for de første gjestene. Det er gårdens familie som står for driften, og en av dem er alltid tilstede for å gi deg en varm velkomst. Madame Tveten byr på hjemmekoselig atmosfære, nydelig hjemmelaget mat og personlig service.

Gårdshotellet tilbyr overnatting, konferanse, opplevelser og senioropphold. I tillegg en restaurant med bordbestilling og åpen sommercafé. På cafeen serveres blant annet nydelig rømmegrøt, som de har blitt kjent for i lokalmiljøet. Nytt av året er en gårdsbutikk med salg av gaveartikler, interiørprodukter, klær og mange andre fristelser. Cafeen og butikken er åpen alle dager fra 11.00-16.00. Kombiner gjerne gårdsbesøket med vandring i Asdøljuvet eller topptur til Hørtekollen.

Du bør unne deg et besøk på Madame Tveten dersom du er ute etter en annerledes og minnerik opplevelse. Etter ditt første besøk er det stor sannsynlighet for at du vil komme tilbake.

Husfruen Anne Lene, husbonden Magne og odelsjenta Martelene ønsker deg velkommen til gårds!

Les mer