Totenvika galleri og kulturkafe

Galleri

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Steindalen 53
2848 Skreia
Telefon 95231723
Lengdegrad 10.987864
Breddegrad 60.646766

Vårt ønske å skape en kafé der du vil føle deg vel, og kan «komme hjem til et hjem». Et sted der du kan få kjøpt hjemmelagde kaker og dagens lunsjrett , og nytraktet kaffe/ te. Kanskje du isteden har lyst på et glass eplemost eller hjemmelaget saft mens du sitter og nyter utsikten utover Totenvika og Mjøsa?

Skramstad Søndre er et flott, gammelt hus som har en sentral beliggenhet i et vakkert kulturlandskap i Totenvika ved Mjøsa. Hovedhuset er bygget på begynnelsen av 1800-tallet, så her ligger det mye historie i veggene. Her ønsker vi å skape et sted til inspirasjon, der kunstopplevelser vil stå sentralt.

På galleriet kan man se og kjøpe kunst av god kvalitet. Her vil du finne en fast utstilling av Erik-Ottar Hansen. I tillegg vil det være skiftende utstillinger med bl.a maleri, tekstil, glass, keramikk, smykker.

I Kulturkafèen kan du få kjøpt en god kopp kaffe eller te med hjemmelagte kaker, samt dagens lunsjrett. Her kan du også handle brukskunst, håndtverk og diverse lokale matprodukter.

Kaféen vil også tilby temadager som bokdag, kunstseminar, underholdning med sang og spill osv. Følg med på «Hva skjer»-siden vår.

Vi holder åpent hver onsdag fra kl 11.00 - 15.00 og søndag fra kl 12.00 - 16.00.

Se mere info om oss på facebook og www.totenvikagalleriogkulturkafe.no

Les mer