Heidrun

Trivsel med for folk og dyr på beite

Pølseproduksjon i Heidrun

Småkillinger får mat og kos i fjøset

I fin positur foran Fåsten

Turistbuss på besøk hos Heidrun med omvisning og handel

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Anne Ragnhild Rønning
Adresse Fåset
2500 Tynset
Telefon 90772701
Lengdegrad 10.6518
Breddegrad 62.2719

"Smaksopplevelser fra Tynset". Med en liten avstikker fra Rv 3 - 1,6 km mot Savalen - kan du få kjøpt fenalår av kje, fire unike spekepølser, einerøkt kjelår og mye mer fra vårt spekematbord og kjøleskap.

Vi i Heidrun AS driver en nisjematbedrift på Tynset i Nord-Østerdalen. Her videreforedler vi kjøtt av kje, geit og lam. Med stor håndverksmessig innsats oppnår vi produkter med tradisjonspreg og høy kvalitet. Vår ambisjon er å lage noe du vil huske for særegenheten og den gode smaken!

Vi driver eget husdyrhold med oppfôring av killinger/kje. Hver sommer sørger disse for kulturlandskapspleie på frodige beiter og setervoller i seterdalen Rødalen og ved Savalen. Vi er opptatt av dyrevelferd, og legger stor vekt på det i forhold til innkjøp fra andre produsenter.

Heidrun AS tilbyr kjekjøtt - pinnekjøtt, spekemat og andre kjøttprodukter av kje og geit – en fantastisk råvare fra norsk natur du finner få andre steder. Vi tilbyr også produkter av lam.

I vår familiebedrift arbeider vi kontinuerlig med å utvikle produkter som tar vare på råvarens kvalitet gjennom tradisjonell og ny kunnskap innen foredling og mattrygghet.

Du finner oss i våre lokaler med gårdsutsalg på Tynset, på www.heidrunprodukter.no og i utvalgte butikker vi samarbeider med.

Velkommen!

Les mer