Teppa

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Wenche Husås Sundby
Adresse Teppa veg 9
2166 Oppaker
Telefon 63907130
Mobiltelefon 917 58 258
Mobiltelefon 995 10 345
Lengdegrad 11.495598
Breddegrad 60.175736

Hei og velkommen til Teppa! I våre nyrestaurerte bygninger finner du unike møbler, interiør og mote i et historisk miljø. Vi har bygget hems, baksteovn og et lite kjøkken slik at vi kan tilby enkel servering både inne og ute på terrassen til dere. Vi kan tilrettelegge kurs for små grupper i farge og stil samt sminkeveiledning. Du/dere kan leie Fjøset eller Stabburet utenom åpningstidene, for private kurs. Alt foregår på gården i koselige og unike omgivelser.

Gården har gjennomgått en gradvis endring de seinere årene. Grisene ble solgt og fjøs og hønsehus ble stående tomme. Jorda ble forpaktet bort og gården sto på "vent". Slik sto det i noen år og bare forfalt. Skulle vi beholde husene, rive dem? Det var store vedlikeholdskostnader på mange hus vi ikke brukte. Og ingen inntekter...

Etter familieråd ble det bestemt at vi skulle bruke dem til noe i stedet for bare å la det forfalle. Tilfeldighetene ville at vi skulle fylle dem med møbler og velvære. Fjøset ble bygd om med tanke på mange muligheter til bruk, også for framtida. Resultatet er det vi nå ser og vi er KJEMPEFORNØYD! Det håper vi du også blir og vil med dette ønske deg velkommen til et trivelig gård med herlig atmosfære.

Varene vi tilbyr har alle en historie, og er nøye utvalgt for å passe inn i et miljøvennlig konsept.

På Stabburet finner du: Dameklær- og sko, frisørsalong, fargeanalyse og styling, sminke, gaveartikler og smykker.

Fjøset har fått nytt innhold og vi er stolte av å presentere spennende og spesielle møbler og tilbehør fra Østen. Vi har leverandører i Bali, Indonesia,Mongolia, India og Kina. Det er spesielle og interessante artikler vi kan by på og vi anbefaler dere å forespørre nærmere på de tingene som fanger deres interesse, da de ofte er antikviteter eller har en spesiell historie.

Les mer