Eidsverket

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Trygve Tamburstuen
Adresse Glassverkveien 26
1940 Bjørkelangen
Telefon 67209740
Lengdegrad 11.5877187
Breddegrad 59.8836488

Velkommen til et ærverdig gods med en 250-årig historie, på Bjørkelangen, i Aurskog Høland kommune. Eidsverket er nå et unikt kurs- og konferansested, med nyrestaurerte bygninger, beliggende i et praktfullt parkanlegg, i kort gangavstand fra Bjørkelangen sentrum, kun 45 minutters kjøring fra Oslo og Gardermoen.

Et ærverdig gods med en 250-årig historie, på Bjørkelangen, i Aurskog Høland kommune. Eidsverket er nå et unikt kurs- og konferansested, med nyrestaurerte bygninger, beliggende i et praktfullt parkanlegg, i kort gangavstand fra Bjørkelangen sentrum. Eidsverket har 21 gjesterom, 19 dobbeltrom og 2 enkeltrom.

Eidsverket tilbyr alle tjenester i forhold til kurs og konferanser, servering, overnatting, samt større arrangementer, som bryllup, konfirmasjoner, jubileer osv.

I gamle dager her på Eidsverket kom gjestene til oss for å delta på selskapeligheter som varte over flere dager. De ble innlosjert på flotte overnattingsrom. Tradisjonen tro, ønsker vi å tilby våre selskapsgjester muligheten til å overnatte på Eidsverket og tilbringe natten i flotte omgivelser. La oppholdet ditt på Eidsverket bli en helhetlig opplevelse som blir avsluttet med en flott herregaardsfrokost før du begir deg ut på hjemreisen. Eidsverket er stedet hvis du vil ha god mat i gode omgivelser. Vår matfilosofi er at maten skal være mest mulig lokal, laget av de beste råvarer, i stor grad hjemmelaget, og med store nok porsjoner til å bli mett av. Og til god mat hører god drikke. Vi tilbyr harmoniske lokaliteter, ro, og direkte tilgang til naturen, med ulike aktivitetsmuligheter til alle årstider.

Les mer