Rondane Gardsmat

Spekepølser av lam basert på lokalt råstoff som tyttebær, blåbær og einebær

Gardsbutikken vår

Fenalår av Gammelnorsk spælsau-lam

Sau skinn av Gammelnorsk spælsau-lam

Pinnekjøtt av Gammelnorsk spælsau-lam

Grimsbu Ull & Natur

Håndtova Geitebukker med ull fra egne sauer

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Stig Roger Nilsen
Adresse Rykrokvegen 462
2582 Grimsbu
Telefon 996 12 048
Lengdegrad 10.238264
Breddegrad 62.175479

Velkommen til Rondane Gardsmat! Her ved foten av Rondane driver vi med melk og kjøttproduksjon. I tillegg driver vi med gammelnorsk spælsau - en sauerase som går helt tilbake til vikingtida, og ble kalt for "norrøn stuttrove".

Gammelnorsk spælsau er en lettbygd og sunn rase, som beiter på variert og urterikt fjellbeite. Rondane Gardsmat er opptatt av den norske tradisjonsrike matkulturen. Vi legger stor vekt på høy kvalitet på våre produkter. Produksjonen foregår miljøvennlig og er basert på kortreiste råvarer som tyttebær, blåbær og einebær. Dette gir seg utslag i et kjøtt som er velsmakende og særpreget - en nytelse for ganen!

Vi produserer også håndlagde ullprodukter og saueskinn fra egen gard i Grimsbu. Produktene er basert på kvit spælsau og gammelnorsk spælsau. Dette er sauer som gir fine ullkvaliteter og fine skinn i flere naturlige farger. Premier og gaver til spesielle anledninger lages på bestilling.

I tillegg lager vi komplette skigarder basert på eldgamle norske tradisjoner. Bare ta kontakt for å diskutere pris og ønsker!

Les mer