Blomvik Gardsmat

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Ole Tommy Blomvik
Adresse Rørstadhaugen 22
6035 Fiskarstrand
Telefon 70190908
Lengdegrad 6.282431
Breddegrad 62.430303

Hos oss står kortreist og tradisjon meget sterkt. Vi satser på gode produkter av lokale råvarer. Vi satser på fiskeprodukter, men også en større satsing på Villsau og annet Vilt og storfe. Alle våre produkter er laget av de beste råvarer fra Sunnmøre og oppskrifter som har gått i arv gjennom generasjoner

I Familieselskapet CFT Blomvik AS ble Bentes catering innlemmet i mars 2010. Bentes catering ble startet i 2003 av Terje og Bente Blomvik, og leverer tradisjonsrik mat laget fra grunn av. Hovedsatsing området er fisk og villsau. Våre ansatte har lang erfaring med matlaging fra hotell og storkjøkken. Vi vektlegger tradisjon og sunne ferske råvarer når vi tilbereder mat. Vi er opptatt av kvalitet og tilpasser oss hver enkelt kundes individuelle behov. Det være seg matintolleranse eller andre spesielle ønsker. Bentes Catering har hver enkelt kunde i fokus og vet at en fornøyd kunde er den beste markedsføring. Derfor er det viktig for oss at DU også blir fornøyd med maten vi leverer.

Etter som tiden har gått har det blitt veldig mange egne produkter som vi nå ønsker å satse mer på. Desse produktene ble vanskelig å få skikkelig frem under Bentes Catering og vi har derfor valgt å profilere dem under Blomvik Gardsmat. Dette har vært hovedideen vår helt siden oppstart, men det er først nå i 2017 vi er klar til å ta imot kunder fra nær og fjern. Smaken er den samme som den alltid har vært og det er de samme hyggelige folkene du møter.

Da det er stor pågang på enkelte av produktene våres kan det være greit å ringe å bestille på forhånd, selv om vi prøver å ha alle produktene våres til enhver tid.

Vi leverer til Sula, Ålesund, Giske, Skodje, Ørskog og Haram.

Les mer