Thorbjørnrud Hotel

Den historiske hagen og direktørboligen

Auditoriet med plass til 120 deltagere

Kjøkkenhagen som er bygget opp igjen

Dagligstuen i den ærverdige direktørboligen dekket opp til fest

Du finner flere kunstinstallasjoner på hotellet

Ost fra eget ysteri

Nyoppussede rom

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Sagvegen 8
3520 Jevnaker
Telefon 61317100
Faks 61314699
Lengdegrad 10.400827
Breddegrad 60.241025

I 2010 bestemte vi oss for å bli best i Norge på lokalmat. Nå har vi egen gård med mer enn 500 glade dyr, bugnende kjøkkenhage – og ysteri i den gamle svømmehallen! Hos oss står det gode måltidet, unike lokalmatopplevelser og pur matglede i sentrum. Vi har også gjort mye for å skape et levende, fargerikt og inspirerende hotell ved hjelp av interiør og kunst og den historiske hagen. Den ærverdige Direktørboligen fremstår i opprinnelig gammelromantisk stil, og brukes til møter, selskaper og middager, mens hotellfløyen har et moderne uttrykk med store glassflater og høye partier, som gir lyse og luftige fellesarealer

Som gjest på Thorbjørnrud er du også på besøk hos en entusiastisk lokalmatprodusent! Det betyr ikke at du må være matentusiast for å trives her, men det vil selvfølgelig heve totalopplevelsen.


Luft, kunst og idylliske omgivelser

Vi har 82 hotellrom, 18 møterom og auditorium med plass til opptil 130 deltagere i kinosal. Felleslokalene er luftige med god plass til gruppearbeid og mingling. Her kan man strekke på bena, hente seg en kaffe, titte på kunsten vår eller fortsette samtaler som krever litt større takhøyde. Den idylliske hagen er også et deilig sted å samle hodet eller bedrive gruppeaktiviteter.


Unike matopplevelser

På Thorbjørnrud spiser du ureist lokalmat fra vår egen gård, oster fra ysteriet, som ligger i det gamle svømmebassenget vårt, og grønnsaker fra kjøkkenhagen. Lunsjbuffeten vår er viden kjent, og som oftest fyrer vi opp pizzaovnen og serverer italiensk pizza ved siden av.

Skjermet med muligheter

Beliggenheten vår gjør at det er lett å holde grupper samlet, men det er mye å finne på – både på hotellet og i nærområdet. De fleste velger å ta turen bortom Hadeland Glassverk, og ønsker dere å spe på med aktiviteter eller opplevelser, vil vi selvfølgelig fremheve våre matkurs, -foredrag og -smakinger.

1 time fra Oslo
45 minutter fra Gardermoen
5 minutters gangavstand fra Hadeland Glassverk

Fra Oslo: 67 km
Fra Gardermoen: 55 km
Fra Hønefoss/togstasjon 13 km
Fra Roa/togstasjon: 20 km

Gode transportavtaler med lokalt buss- og taxiselskap.

Les mer