Hovden Fjellstoge

Dobbeltrom   Fotograf: Joachim Andersen

  Fotograf: Anders Martinsen

Familierestaurant   Fotograf: Marit Kvaale

  Fotograf: Marit Kvaale

  Fotograf: Marit Kvaale

  Fotograf: Henrik Hanevold

Viltbuffet   Fotograf: Marit Kvaale

Familierestaurant   Fotograf: Marit Kvaale

  Fotograf: Henrik Hanevold

Vertskap ved Hovden Fjellstoge   Fotograf: Marit Kvaale

Viltbuffet   Fotograf: Marit Kvaale

  Fotograf: Jan Mielke

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Roy Bakke
Adresse Lundane
4755 Hovden i Setesdal
Telefon 37 93 95 43
Faks 37 93 91 81
Lengdegrad 7.398543
Breddegrad 59.586097

Øverst i Setesdal, 850 m.o.h og 2,7 km ovenfor Hovden sentrum finner du Hovden Fjellstoge. Med Vidmyr naturreservat og Otras perlende vann som nærmeste nabo, er Hovden Fjellstoge det perfekte utgangspunkt for minnerike dager på fjellet. Fjellstogas Familierestaurant er kjent for mat av høy kvalitet, og bruk av råvarer fra lokale produsenter. Velg mellom komfortabel overnatting i hovedbygningen, eller selvhushold på hytte. Fjellstoga er et utmerket sted å samle venner og familie for noen hyggelige dager, eller for deg som trenger et stopp på vegen. Her er muligheter for selskap, bedrifter og små og store grupper. Velkommen til fjells!


Fjellstoga ligger i et fjellandskap mellom Vidmyr naturreservat, Hovden landskapsvernområde og elven Otra. Godt merkede fotturer og toppturer i høyfjellet.Området har rik kulturhistorie og ligger i et gammelt reinsdriftsmiljø. Nord-Europas sørligste reinsdyrstamme trekker i området. Flere av turene kan kombineres med fiske.
Vinterstid er Hovden sør-norges største vintersportssted, og har et rikt tilbud både i alpinbakken, langrennsløyper og andre vinteraktiviteter.

På Hovden Fjellstoge setter vi matopplevelsene i fokus. Vi er opptatt av å skape hyggelige stunder rundt bordet med menyer forankret i lokale tradisjoner og råvarer. I Familierestauranten frister vi både med en sesongvariert á la carte meny og dagens spesialitet. I Grillstoga legger vi alt til rette for selskaper litt utenom det vanlige, og for utendørs matopplevelser står vår Gapahuk of Lavo klar for enkel servering og hyggelig samvær.
I 2010 ble Hovden Fjellstoge tildelt kvalitetsstempelet Norwegian Foodprints av Innovasjon Norge.


Les mer