Søndre Forøya Gård

Godt merket tursti, parkering ved gården.   Fotograf: Rita Bergum

På fjelltur ovafor Forøya.   Fotograf: Rita Bergum

Sjøhuset med Ryptinden bak.   Fotograf: Rita Bergum

Nystua.   Fotograf: Rita Bergum

Ved flytebrygga i Forøya.   Fotograf: Rita Bergum

Få fjelltur ovafor Forøya.   Fotograf: Rita Bergum

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Rita og Ivar Bergum
Adresse S.Forøya Gård - Malangsveien 3417
9056 Mortenhals
Telefon +4790974495
Mobiltelefon 90974495
Lengdegrad 18.47188
Breddegrad 69.467611

Kort eller lang ferie i Malangen. Rimelig overnatting, på Søndre Forøya Gård, i koselig hus som er godt utstyrt. 4 rom, med 8-10 sengeplasser. Kjøkken, bad, 2 WC, vaskerom m/dusj og stor stue/møterom for 20 pers. Robåt og sykkel. Båt m/liten motor til leie. Oppmerkede turløyper for lange eller korte turer. Gårdsbutikk med bruktsalg.

OVERNATTING I MALANGEN, 45 MIN. FRA TROMSØ LUFTHAVN

Søndre Forøya Gård, stedet og området rundt, som har gitt folket på gården et godt liv og virke gjennom generasjoner, er nå tilgjengelig for alle som måtte ønske det - med overnatting. Uten bruk av bil, vandre rett ut av feriehuset til fjells, ca.1000 meter, eller ta lettere gåturer. Fiske på sjøen i båt eller fra land. Gode forhold for sykling. Utsyn mot Forøya Naturreservat der ørna bor. Noen få parkeringsplasser for bobil.

FOR FISKEENTUSIASTENE

Vi har et eget lite slakteri med sløyerom, kjølerom og ismaskin. Røykeovn. Vakumpakkemaskin. Fryserom / fryseboks. Kort vei til fiskeplasser i nærområdet.

GÅRDSBUTIKKEN - BRUKTSALG

Vi selger fersk og frossen havlaks som er fisket i egen laksenot. Vi røyker og foredler selv havlaksen. Selvplukk av rips, solbær og potet. Vi selger også ut en del bruksgjenstander etter årelang aktivitet på gården, gårdsbutikken er f.t. utvidet med brukt avdeling.

Velkommen.

Les mer