Øveregga Fjellgård

Se i kart
Kontaktperson Bjørn Aamo
Adresse Sørbygda
7288 Soknedal
Telefon 72431560
Mobiltelefon 93635856
Lengdegrad 10.277717
Breddegrad 62.885623

Øveregga Fjellgård er et gammelt trøndersk firkant-tun fra 1700- tallet som ligger fredelig til, 600 meter over havet. Her er ingen trafikk og vi har naturen helt innpå oss med humlesusende blomsterenger, hemmelighetsfulle skoger, klukkende bekkedaler og blånende fjell. Øveregga ligger i Sørbygda i Soknedal.

Vi har kyllinger, sauer, skotsk høylandsfe og hester i tilknytning til gården. Vi har seter i fjellet med fiskevann og familiepark på gården. I familieparken er det fiske- og badedam, scene hvor vi har diverse arrangement og konserter og der har vi bord og benker og ideelt for grilling.


Her kan du holde kurs, konferanser, vennesammenkomster og mindre selskaper, leie våningshuset, familieparken eller setra inne på fjellet,
være med på rideturer, fotturer og mye mer.

Våningshuset inneholder 7 soverom med en familiekøye i hvert rom, to bad, kjøkken med spiseplass, TV-stue, stue og vaskerom med handicaptoalett.

Setra ligger inne på Litjfjelet på Bjørgan og er et utmerket utgangspunkt for fisketurer og fotturer i fjellet. Setra har to soverom med køyesenger, kjøkken og stue.

Les mer